Vuslat...AZİZ HAFIZA KAYBI OYUNUNA DEVAM EDİYOR!

Vuslat...AZİZ HAFIZA KAYBI OYUNUNA DEVAM EDİYOR!

TRT 1 ekranlarında yayınlanan imkansız bir aşk yolculuğunu konu alan “Vuslat” dizisi, 23 Eylül Pazartesi akşamı 22. bölümüyle ekranlara gelecek.

 

Geçtiğimiz sezonun iddialı yapımlarından biri olan TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi “Vuslat”ın yirmi ikinci bölümünde neler olacak:  

Aziz, hafıza kaybı oyununa devam ediyor…

Aziz, Tahsin ve Nehir’in çevirdiği dolapları ortaya çıkarmak için hafıza kaybını kullanmaya ve onlarla ilgili bilgi toplamaya devam eder.

Feride, Aziz’in kendini hatırlamıyor olmasından sonra, bir de Nehir’le nişanlanmasının darbesini yer ve buna inanmak istemez.

Aziz’in bu kadar ileri gitmesi onu hayal kırıklığına uğratsa da imdadına manevi babası Salih yetişir…

Sultan, ertelediği acılarını yaşıyor…

Sultan, üst üste yaşadığı acıları sürekli ertelemek zorunda kalmıştır. Ve ötelediği en büyük acısı annesi, Aziz’in uyanmasından sonra su yüzüne çıkar.

Bununla baş etmek zorunda kalan ve ailesi tarafından yaşadığı hayal kırıklığını atlatamayan Sultan, kendi yalnızlığının güvenli kollarına çekilirken içinde büyüyen ve yavaş yavaş gelen fırtınadan habersizdir.

Nehir, yeni planlar peşinde!

Holdingde de işler Feride için iyi gitmez. Hazırladığı koleksiyonun başka bir firmaya da gitmiş olması her şeyin karışmasına neden olurken, Feride sorunu çözmek için bütün yolları denese de, Nehir’in Feride için hazırladığı yeni planları vardır. 

Fırat, Tahsin ve Kerem arasında sıkışıyor…

Fırat parmaklıklar ardındaki hapisten çıkmış olsa da bir anda kendisini parmaklıkları olmayan daha büyük bir hapishanede bulur.

Ancak olan olayları çözmeden rahatlayamayacaktır.  Tahsin ve Kerem arasında sıkışıp kalan Fırat, bundan kurtulmanın yollarını ararken, Tahsin, Fırat’ı hem tehdit edecek hem de maşa gibi kullanıp mahalleyle ilgili planları hayata geçirecektir.

Fırat’ın artık kendi ajandasını hazırlamasının vakti gelmiştir.

Kerem için intikam zamanı!

Kerem, çocukluğunu ve annesini elinden alan Tahsin’le hesaplaşmak için şimdi daha sağlam silahlar hazırlıyordur.

Kerem için intikam zamanıdır, sessiz ve derinden planladığı bir intikam. Tahsin’in ipini çekecek ölüm meleği gibi ona çok yakın duracak ve geçmişe gömdüğünü sandığı sırları bir bir ortaya dökecektir… Bulduklarıysa bütün dengeleri altüst edecektir.

“Vuslat” Hakkında

İbn Arabi’nin, hayatla iç içe olarak da ifade edebileceğimiz Satranc-ı Urefa’sı yani Ariflerin Satrancı oyunu, Vuslat’ın temelini oluşturur.

Bu oyun, kişinin “İnsan-ı Kâmil” olma yolculuğudur. Oyun 101 basamaktan oluşur ve her basamağındaki maddeler, “iyi insan” olma adımında karşılaşılan değerleri temsil eder.

Bu oyundaki menziller, Aziz’in olduğu kadar izleyicilerin de yoludur.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.