Yabani... BİRİ HER ŞEYİNİ KAYBEDECEK; ALAZ MI, YAMAN MI?

Yabani... BİRİ HER ŞEYİNİ KAYBEDECEK; ALAZ MI, YAMAN MI?

Köklü bir aileden kaçırılıp sokaklara düşen bir çocuğun, yıllar sonra evine dönmesi ile kendini yeniden var etme mücadelesini anlatan Yabani, 16 Ocak Salı akşamı saat 20.00' de 18. bölümüyle Fox TV'de...

Yaman’ın kurduğu oyun sayesinde Serhan’ın bütün mağduriyet senaryoları bir hiç haline gelir. Serhan, Neslihan’ı elinde tutmak için saldırganca son hamlelerini hesaplamak zorundadır artık.

Yaman ve Rüya’yı öldürmeye kalkanın Alaz olduğunu, Serhan’ınsa oğlunu korumak uğruna bu gerçeği örtbas etmeye çalıştığını öğrenen Şebnem ve Metin için de dengeler değişir.

Şebnem bu zamana kadar aldığı tüm kararları sorgular hale gelir. Rüya, annesiyle babasının hakiki bir şekilde bağlandıklarını görmektedir artık. Neslihan’ın önündeyse iki yol vardır.

Ya Serhan’ın son koz olarak önüne sürdüğü şantaja boyun eğmek… Ya da sıkıştırıldığı köşeden Yaman’ın yardımıyla çıkmak, ipleri eline alıp çocuklarını Serhan’a kaptırmamak için savaşmak.

Alaz yaşananlardan dolayı en çok Asi’ye karşı pişmanlık duyar. Nefretle beslenen aşkları, onlar fark etmese bile, daha da büyür. Asi tarafından bıçaklanan Alaz, Güven’in elinde can çekişirken; dört bir yandan köşeye sıkışan Serhan’ın öfkesinin odağı tek odağı yine Yaman’la babasıdır.

Onun kini, Alaz ile Yaman arasındaki düşmanlığı da harlar. İçlerinden biri her şeyini kaybetmek üzeredir artık. Ama kim? Hak eden mi? Masum olan mı? Bu kör dövüşünün kaybedeni kim olacaktır?

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.