Yabani... SERHAN İLE ŞEBNEM'İN SAVAŞI HERKESİ YAKACAK!

Yabani... SERHAN İLE ŞEBNEM'İN SAVAŞI HERKESİ YAKACAK!

Köklü bir aileden kaçırılıp sokaklara düşen bir çocuğun, yıllar sonra evine dönmesi ile kendini yeniden var etme mücadelesini anlatan Yabani, 11 Mayıs Cumartesi akşamı saat 20.00' de 33. bölümüyle Now TV'de...

Rüya bütün çabalara rağmen bulunamamaktadır. Yaman için dünya durur. Yanında Rüya olmayacaksa bu savaşı sürdürme arzusu da tükenecektir. Neslihan ve Güven’in tek amacı, oğullarını ayakta tutmaya çalışmak olur.

Çağla, Rüya’yla ne yaşandığına dair yalan söyler. Şebnem’den kalan ve Serhan’ın tüm suçlarını ispat eden ses kaydını da saklamaya çalışır.

Alaz, kardeşinin yalanına ortak olmak zorunda kalır. Alaz’ın kendini mahvetmesini engelleyebilecek tek kişi Asi’dir. Ama Asi önce ikizlerin ne sakladığını öğrenmeye kararlıdır.

Rüya’nın akıbeti netleştikçe, Yaman’ın öfkesinin odağına Şebnem oturur. Kızını da kendi günahları uğruna kurban eden Şebnem’i yakalamak, Yaman’ın tek amacıdır.

Serhan ise hayalini gerçekleştirmiş, ailesiyle beraber evine geri dönmüştür. Şimdi oyunlarını bozmadan Şebnem’i bulup saf dışı bırakması şarttır.

Ancak Şebnem yanında Serhan’ı da sürüklemeden yanmamaya kararlıdır, planını yapmıştır. Özellikle Rüya’ya olanlardan sonra, Serhan’la iki düşmandırlar artık. Ve Serhan’la Şebnem’in çarpışmasının neticesi herkesin kaderini etkileyecek güçtedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.