Yabani... SIR DUVARLARI YIKILIYOR!

Yabani... SIR DUVARLARI YIKILIYOR!

Köklü bir aileden kaçırılıp sokaklara düşen bir çocuğun, yıllar sonra evine dönmesi ile kendini yeniden var etme mücadelesini anlatan Yabani, 25 Mayıs Cumartesi akşamı saat 20.00' de 35. bölümüyle Now TV'de...

Sır duvarları yıkılır. Serhan’ın gerçek yüzünü herkes görmüştür artık. Bundan böyle kaçmaktan başka çaresi olmayan Serhan, bu uğurda Neslihan’ı rehin tutup ailesine şantaj yapmayı bile göze alır.

Kardeşlerini Serhan’a kurban etmemeye kararlı olan Yaman, annelerinin kaçırıldığını çocuklardan gizlemeye çalışır. Fakat Alaz’ı bu korkunç gerçekten uzak tutması kolay olmayacaktır. Serhan’la en büyük yüzleşme artık kaçınılmazdır.

Yaman annesini kurtarmak için ne gerekirse yapmaya hazırdır. Fakat Serhan’ı deliğinden çıkarabilecek yegane güç, yine çocuklarıdır. Çağla taşıdığı vicdan azabıyla kendini yem haline getirir.

Ece ise bazı gerçeklere herkesten önce ulaşır. Serhan en güvendiği şeyle, yani evlatlarıyla sınanmak üzeredir.

Neslihan ise Şebnem’le birlikte kilit altındadır ve iki kadın eteklerindeki bütün taşları dökerler. Serhan’ın baskıları, Şebnem’in erken doğum sancılarını başlatır.

Bir tarafta Neslihan hem bebeği hem anneyi kurtarmak zorundadır. Bir tarafta Yaman onlara vaktinde ulaşmaya ve Serhan’ı elinden kaçırmamaya kararlıdır. Ancak zamana karşı bu yarışın sonunda herkes için çok acı kayıplar vardır

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.