Yağız... 'ANLATAMIYORUM'LA ANLATTI!

Yağız... 'ANLATAMIYORUM'LA ANLATTI!

Başarılı yorumcu Yağız, yeni teklisi 'Anlatamıyorm'u müzikseverlerin beğenisine sundu.

3 yıldır okumayı çok arzu ettiğim beni çok etkileyen bu eseri doğru zamanda sizlerle paylaşmak duygularıma ve heyecanıma ortak olmanız benim için çok önemli idi.

Koronavirüs hastalığı olan Covid-19 salgını ile birlikte, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde yapılan  “Evde Kal” çağrısının,  arkasından getirdiği kapanma yasağı ile müzik susturuldu,  birçok müzisyenin, sanatçının mağdur oldu, maalesef ki intihar eden arkadaşlarımız oldu,

Yaşanan Onca Kayıp ve Korku!

Albüm planlarımıza ara vermek zorunda kaldık, ne kadar çok değerli olduğunu unuttuğumuz aile, sağlık, yoğun iş temposu ve sıradan bir gün de yaptıklarımız, kaldırımda yürümek gibi arkadaşlarımla bir cafe veya yemek te buluşmak tokalaşmak sevdiklerine sımsıkı sarılmak birlikte hayatın bize verdiği anı yaşamak, nefes almak bile.

Ne kadar önemli, Mutluluğu kaybetmiştik.

Her insan gibi o günlerde bizleri, dijitalleştirdi. Alışverişimizi, görüntülü konuşmayı hatta canlı yayında ertelenen düğün ve nikah törenleri yapmıştık.

Bir çok dijital uygulamayı öğrendik, sosyal medya üzerinden canlı yayınlar ile sevdiklerimizle bağımızı koparmadık bu dönemde,

Yaşanan salgın krizi sonrası normalleşmenin getirdiği süreçte Ekim 2021’ ayında eseri okuma kararı aldım ve 20022 yılı Ocak için planladığımız single ( Tekli ) albümümüzü üç ay gibi geceyi gündüze bağlayan bir sürede hazırladık ve siz müzik sevenlerinin beğenisine sunduk.

 27 Ocak 2022 Perşembe Saat 15:00 de Tüm Dijital Dağıtımını Doğan Music Company ya da bilinen adıyla DMC tarafından yapıldı.

YAPIM               : KELEBEK MÜZİK

SÖZ & MÜZİK   : AKIN ZURNACI

ARANJÖR          : KENAN İLGEN

KLİP                    : ERKAN NAS

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.