YAĞLARA VE TOKSİNLERE ELVEDA!

YAĞLARA VE TOKSİNLERE ELVEDA!

Bu yaz bitmeden değişime kendinizden başlayın, Sense Renaissance'ın İnfrared Sauna terapisiyle bedeninizi temizleyerek yenilenin.

Sense Renaissance'ın mucizevi terapilerinden biri olan infrared sauna, infrared ışınları sayesinde diğer saunaların aksine ortamı değil, sizin vücudunuzu ısıtıyor. Isının klasik saunalardan 4 kat daha fazla derinizin altına işlediği uygulamada vücudunuz ısınarak hızla yağ yakmaya başlıyor. Derinin 4-4.5 cm altına kadar işleyen infrared ışınlar yağ hücrelerini parçalayarak ayda 3-5 kilo vermenizi sağlıyor.

Sense Renaissance'ın sunduğu birçok yenilenme uygulamasından biri olan infrared sauna yöntemi sayesinde vücudunuzu yenilemek, ruhunuzu dinlendirmek artık hiç de zor değil. Size düşen sadece kendinizle Sense'ye küçük bir kaçamak yapmak

Günlük hayatımızda, iş yerimizde, evimizde, yediklerimizde ve içtiklerimizde, kullandığımız ilaçlarda, soluduğumuz hava dahil her şeyde binlerce toksin ve kimyasal madde var. Ve ne yazık ki vücudumuz her gün karşı karşıya kaldığı bütün bu farklı kimyasalları ve toksinleri atacak kadar güçlü değil. Tüm bu toksin ve kimyasal maddeler gelip hücrelerimize yerleşiyor; dokularımızda, kanımızda, organlarımızda o kadar uzun süre kalıyorlar ki sonuç olarak birçok ciddi hastalığa yol açabiliyorlar. Hepimiz adeta içimizde varlığından haberdar olmadığımız, her an aktive olabilecek bir saatli bomba ile yaşıyoruz.

Oysa günlük hayattan kaçıp, düzenli olarak kendimize vakit ayırarak bu tehlikeyi en aza indirebiliriz. SENSE Renaissance sunduğu bir çok yenilenme uygulamasının yanı sıra infrared sauna ve farklı detoks yöntemleriyle vücudunuzu yenilemenize, ruhunuzu dinlendirmenize yardımcı oluyor, size düşen kendinizle SENSE'ye küçük bir kaçamak yapmak.

İnfrared sauna 41 ? 57 °C arasında güvenilir ve rahatlatıcı bir sıcaklıkta çalışan kızılötesi bir sauna. Kızılötesi ışınlarla çalışıyor olması nedeniyle klasik saunalar gibi havayı ısıtmak yerine direkt vücudunuza etki ederek bildik detoks etkisini 7 katına çıkarıyor. Böylece alkol, nikotin, sodyum, sülfürik asit ve kolesterol gibi zararlı maddelerin vücudunuzdan atılmasına yardımcı oluyor. Kendinizi ilk andan itibaren arınmış hissediyorsunuz.

İnfrared saunada, infrared ısı sistemi ile derinden ısınan vücudunuz hızla yağ yakmaya başlar. Klasik saunalarda sıcaklık derinin 0,5 ? 1 cm altına kadar işleyebilirken infrared saunada ısı derinin 4 ? 4,5 cm altına işler. Vücumuzda yağ dokusu derinin 1 cm altından başladığını göz önüne alırsak, infrared sauna bu özelliği sayesinde yağ hücrelerini rahatlıkla parçalayarak, normal bir insanın düzenli kullanımı sonucunda ayda ortalama 3 ? 5 kilo vermesini sağlayabiliyor. Sense Renaissance uygulamalarıyla bir taraftan toksinlerden arınıp daha sağlıklı bir vücuda sahip olurken, diğer taraftan sıkı ve selülitsiz bir cilt ile sağlığınızı güzellikle taçlandırabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.