YAĞLARINIZDAN 45 DAKİKADA KURTULUN!

YAĞLARINIZDAN 45 DAKİKADA KURTULUN!

Yaza hazırlanırken uygulanan diyet programları ve yapılan egzersizler sonucunda hala yağlarınızdan kurtulamamış ve istediğiniz gibi bir görüntüye sahip olamadıysanız size kesin bir çözüm önerimiz var.

İstediğiniz görüntüye kısa vadede sahip olmak artık sizin elinizde... Vücudunuzdaki biriken fazlalıklardan kurtulmak artık Liposhaping ile mümkün!

Liposhaping;

Bölgesel olarak toplanmış fazla yağ birikimlerini uzaklaştırma ve vücut konturlarını şekillendirmeye yönelik bir girişimdir. Vücuttaki yağ oranı, zamanla artma eğilimi gösterir ve fazla yağ fiziksel egzersizle diyete direnç gösterir. Bu işlem fazla kiloların depolandığı kol, gıdık, kalça, baldır, bacak diz arkası, ve bel gibi bölgelere estetik biçim vermek için uygulanır. Yapılacak işleme göre ameliyat süresi 30-45 dakika arasında değişir. Lokal anestezi uygulandığı için hasta ameliyat sonrası normal hayatına ve düzenine devam edebilir.

Liposhaping, kilo verme yöntemi olarak algılanmamalıdır. Bölgesel yerleşimli yağlar alındığı için, bu miktar kilonuzda büyük fark yaratmaz. Liposhaping müdahalesinde ince kanüllerle çalışıldığı ve deriye birkaç milimetrelik kesilerden girildiği için neredeyse hiç iz kalmaz.

Önce vücuda verilecek şekil, hastaya gösterilir ve yağ alınacak bölgeyle miktar tespit edilir.

Liposhaping sağlıklı; kalp ve diyabet sorunları olmayan ve 17 yaş üzerindeki her bireye başarıyla uygulanabilir.

Liposhaping uygulanan bölgeler:

Erkeklerde liposhaping en çok; göğüs, bel çevresi, karın ve boyun altında uygulanır.

Kadınlar ise en çok karın, bel, kalça, basen, diz içleri, bacakların iç ve üst kısımları, ayak bilekleri, boyun, kol, ve kol altları için bu yönteme başvururlar.

Kol liposhaping: Kol liposhaping'i birçok uygulamadan en popüler olanıdır. Kilo veren ya da fazlalıklardan kurtulmaya çalışan bir kişi sadece kol bölgesinde diyet sonrası bölgesel anlamda yağ kalmışsa, ya da sarkmalar varsa kol liposhaping'ine başvurabilir.

Gıdı liposhaping: Çene altına toplanmış fazla yağ birikimlerini uzaklaştırma ve yüz konturlarını şekillendirmeye yönelik bir girişimdir. En çok tercih edilen yöntemlerden biridir. Gıdı liposhaping en başarılı sonuçların elde edildiği ve yüz ifadenizi olumlu yönde değişirtiren bir yöntemdir.

Karın, bel, kalça, ve basen liposhaping: Bu bölgeler kadınların en şikayetçi oldukları bölgelerin başında geliyor. Liposhaping yöntemi ile incelen bölgelerin bir daha aynı oranda yağlanması söz konusu olmaz. Çok fazla kilo alındığında bile, bu bölgelerdeki yağ birikimi, en alt düzeyde kalır. Ameliyat sonrasında ilk üç hafta korse takmanız gerekecektir. Kısa sürede sonuç alınan bir yöntem olduğu için hastalar bu yöntemi tercih etmektedirler.

Hastalar genellikle uygulamanın hemen ardından bile gözle görülür değişiklikleri fark edebilmektedirler. Bununla birlikte, üç hafta sonra çok daha yoğun bir iyileşme görülmektedir. İşlemden yaklaşık üç ay sonra ise nihai vücut konturu ortaya çıkmış olur. Hastalar işlemin sonuçlarından çok memnun kalmaktadırlar. Liposhaping başarıyla uygulanan ve hastalar tarafından en çok tercih edilen yöntemlerden biridir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.