Yağmur Ayaz... YAZA 'YÜZ YOGA'SI İLE HAZIRLANIYOR!

Yağmur Ayaz... YAZA 'YÜZ YOGA'SI İLE HAZIRLANIYOR!

Türkiyenin en güzel bacaklı modeli olarak gösterilen Yağmur Ayaz, Kızkulesi Estetik Merkezi'nde uygulaması yapılan Micro Plus ameliyatsız yüz gençlestirme ve vücut sıkılaştırma yöntemiyle yaza iddialı hazırlanıyor.

TÜRKİYENİN BAYAN BACAĞI YAĞMUR AYAZ YAZA MICROPLUS İLE HAZIRLANIYOR

‘Kız Kulesi Güzellik Merkezi’ sahibesi başarılı işkadını estetisyen Nermin Kutlu tarafından Micro Plus uygulaması yapılan Türkiye’nin en uzun bacaklı mankeni tescilli güzel Yağmur Ayaz, 'Tatlıya çok düşkünüm. Bu yüzden tatlıdan ve çikolatadan asla fedakarlık yapamıyorum. Micro Plus yöntemi bir saat uygulandığı zaman bu 72 saat spor etkisine denk geliyor.

Bizler göz önünde olan insanlarız bu yüzden formumuzu dikkat etmek zorundayız. Tüm hanımlara Micro Plus yöntemini tavsiye ediyorum.1 ayda sıkı bir vücuda sahip olup yaza daha da özgüvenli  olarak girebilirler' dedi.

20 yıllık başarılı estetisyen Nermin Kutlu Micro Plus yönteminin yüze uygulandığında 'Yüz Yoga'sı etkisi yarattığı belirterek, Mikro Plus uygulamasının ilk seansta belirgin bir fark yarattığını ancak asıl sonuçların haftada 2 kez 10 seans uygulandıktan sonra alındığını söyledi.

Nermin Kutlu, 'Zaman problemi olan hanımların 1 saatlik uygulama sonucu 72 saat spor yapmış etkisine denk geliyor. Bu durum özellikle zayıflama sürecinde olan hanımlara büyük bir destek sağlıyor' diyerek sözlerini tamamladı.

İŞTE YAĞMUR AYAZ'IN MİCRO PLUS UYGULAMASINDAN KARELER

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.