Yağmur Rüzgar... İZMİR'DEN RÜZGAR GİBİ GELİP FIRTINA GİBİ ESECEK !..

Yağmur Rüzgar... İZMİR'DEN RÜZGAR GİBİ GELİP FIRTINA GİBİ ESECEK !..

İzmirli şarkıcı Yağmur Rüzgar; müzik dünyasında ‘yağmur’ olup ardından ‘fırtına’ gibi esmeye hazırlanıyor..

İzmir’in imbatını bilirdik de, ‘yağmur’unu ilk kez hissettik! Üstelik iliklerimizin değil yüreğimizin en derinliklerine kadar! Bu nasıl ‘yağmur’ demeyin, bu ‘yağmur’ sarışın, yeşil gözlü, boylu poslu, 25 yaşında, İzmir’in en güzel kızlarından Yağmur Rüzgar..

Sakın ola ki; takma ismin bu kadarı mı olur demeyin, gidin nüfus cüzdanına bakın.. Rüzgar soyadlı İzmirli aile, dünya güzeli bir kızları yağmurlu bir günde dünyaya gelince, ‘ailemize bolluk bereket getirsin.. hayatı da bolluk bereket mutluluk içinde geçsin’ diye ona bu adı layık görmüş..

Küçük kızlara büyüdüklerinde ne olmak istedikleri sorulduğunda ‘doktor, öğretmen, manken’ derler ya.. Bizimkisi tutturmuş ‘asker’ olacağım diye.. Çare yok, kızın vaz geçeceği yok.. İzmir Hatay’daki bir askeri okula götürüp kayıt ettirmek istemiş ailesi.. ‘Olmaz’ demiş komutan ‘Kız öğrenci alamıyoruz’.. Boynunu bükmüş ve dönmüş evine..

Müziğe karşı büyük merakı olan annesi, ‘Çok güzel sesin var.. Gel onu değerlendir’ deyince aklı yatmış.. Başlamış müzik dersleri almaya.. Öylesie ilerletmiş ki; bir anda kendini şarkı sözü yazıp, gitarıyla besteler yapıp, onları söylerken bulmuş.. Hatta ‘Küçük Sezen, gene beste yapıyor’ demeye başlamış onu görenler..

Yetmez; gitmiş Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk, stüdyo, kamera önü ve tiyatro eğitimi almış.. Derken kendini İzmir’in sahnelerinde bulmuş.. Kendi bestelerinin yanı sıra Türk Müziği, Halk Müziği, Arabesk ve Özgün şarkılar da söylemiş. Alkış almış.. ‘Hani’ demişler ‘Senin albümün nerede?..’ O da gelmiş İstanbul’a ve ‘Aşkitom’ adlı ilk albümünü çakırtmış.

Aşkitom (2015- Taşkın Müzik): Aşkitom/ Do Re Mi Fa Gibi/ Öleyim/ Doktorum Ol/ Hadi Kızlar Askere/ Gülemezsin/ İkile/ Kokoş İzmir Güzeli/ Avareyim/ İtfaiye Çağıralım/ Meryemme/ Hoppidi/ Uzun Lafın kısası

Yağmur Rüzgar; şimdi müzik dünyasında ‘yağmur’ olap ardından ‘fırtına’ gibi esmeye hazırlanıyor.. Şarkılarını hele bir dinleyin siz de ona hak vereceksiniz.. Müzik otoriteleri, çoğunluk aşk şarkıları söyleyen ama güncel olaylardan da esinlenen Yağmur için ‘Aşık ıslatan Yağmur geliyor..’ diyorlar.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum