
"Yahşi Cazibe" ? YAHŞİ EĞLENCE
Sezon sonu yemeğinde bir araya gelen "Yahşi Cazibe" dizisinin oyuncuları ve ekibi tüm sezonun yorgunluğunu önceki akşam Romeo Juliet'te düzenlenen özel bir gecede attı.
Geceye dizinin sevilen oyuncuları Hakan Yılmaz, Aslıhan Gürbüz, Hande Katipoğlu, Gökçe Özyol, Sezai Aydın, Serhan Arslan, senarist Gani Müjde ve dizide de rol alan eşi Belma Canciğer Müjde'de katıldı. Hep birlikte pasta kesen dizi oyuncuları gecenin ilerleyen saatlerinde ise piste çıkarak şarkı söyleyip bol bol oynadılar.
Yahşi Cazibe'nin yeni sezonda da sürprizlerle devam edeceğini söyleyen Gani Müjde "ekip olarak başarılı bir sezon geçirdik. İki hafta sonra 51. Bölümle sezon finali yapıyoruz. Yeni sezonda da seyircileri sürprizler bekliyor. Mesela Simge, Kemal'le ilgili bazı gerçekleri öğrenecek. Ayrıca diziye yeni karakterlerde katılabilir. Umarım çok daha uzun süre Yahşi Cazibe ekranlarda olmaya devam eder" dedi.
Dizide canlandırdığı Kemal karakteri ile herkesin beğenisini kazanan Hakan Yılmaz ise "çok eğlenceli bir ekibiz, çekimlerde de sürekli olarak birbirimize gülüyoruz. O yüzden çekimler çoğu zaman uzuyor. Gerçekten de iyi bir ekip olduk, umarım Yahşi Cazibe 150 bölüm daha devam eder. Sezon finalini öyle bir yerde bitiyoruz ki seyirci yeni bölümleri sabırsızlıkla bekleyecek" şeklinde konuştu.
Gecenin en çok eğlenen isimlerinden Hande Katipoğlu ise sık sık mikrofonu eline alarak şarkılar söyledi. Özellikle Hakan Yılmaz ve Aslıhan Gürbüz'le birlikte dizide canlandırdığı Simge karakteri ile özdeşleşen "Mağdurum da mağdurum" şarkısını söyleyince ekip arkadaşlarından büyük alkış aldı.
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.