Yalın... KEYFİ YOLUNDA, AŞKI SONUNDA!

Yalın... KEYFİ YOLUNDA, AŞKI SONUNDA!

Dünya çapındaki bir proje için aşk konulu kısa filmler çeken bir dondurma markası, Türkiye'de Yalın ile işbirliğine gitti.

Proje kapsamında ortaya Yalın'ın ilk oyunculuk denemesinin yanı sıra, bu yazın aşk şarkısı olmaya aday "Keyfi Yolunda Aşkı Sonunda" çıktı.

Yayınlandığı tüm sosyal medya platformlarında büyük ilgi gören şarkı çok kısa bir sürede bir milyondan fazla dinleyiciye ulaştı.

Ünlü şarkıcı Yalın, bir dordurma markasının dünya çapında hayata geçirdiği Aşktan Hikâyeler temalı dört kısa filminden biri olan "Güzel ile Saf" için stüdyoya girdi.

Bu yazın aşk şarkısı olmaya aday "Keyfi Yolunda Aşkı Sonunda" yayınlanmaya başladığı andan itibaren tüm sosyal medya platformlarında büyük ilgi gördü, çok kısa bir sürede bir milyondan fazla dinleyiciye ulaştı.

Dondurma markasının yaptığı aşk araştırmalarında aşkı en iyi anlatan şarkıların sahipleri arasında görülen Yalın, bu projeyle sonuçların doğruluğunu bir kez daha ortaya koydu.

Başarılı oyunculuk performansıyla beğeni toplayan Yalın'ın Güzel ile Saf filmi için yaptığı "Keyfi Yolunda Aşkı Sonunda" isimli şarkının da bu yazın aşk şarkısı olması bekleniyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.