Yaparsın Aşkım...“ASMALI BASKET”

Yaparsın Aşkım...“ASMALI BASKET”

Prodüksiyonunu Pervasız Yapım’ın üstlendiği “Yaparsın Aşkım”, 19 Şubat Çarşamba saat 20.00’de FOX’ta.

“Yaparsın Aşkım” heyecan dolu 198. bölümüyle 19 Şubat Çarşamba saat 20.00’de yine rekabete ve eğlenceye sahne olacak. Yarışmacılar, büyük ödül olan arabayı kazanmak için kıyasıya rekabete girecekler.

“El Arabası” adlı birinci oyunda erkek yarışmacılar şınav pozisyonunda dururken, kadın yarışmacılar da eşlerinin ayak bileklerinden tutacaklar ve en uzun süre bu şekilde durabilen çift oyunu kazanacak.

“Balona Kafa Atma” adlı ikinci oyunda erkek yarışmacılar yerden 1 metre yükseklikteki tabla üstünde eşlerinin tuttuğu balonu kafa atarak patlatmaya çalışacaklar.

“Asmalı Basket” adlı üçüncü oyunda erkek yarışmacılar vinç yardımıyla havada asılı pozisyonda dururken topları potaya atmak için uğraş verecekler.

Sürüngen” adlı final oyununda ise kadın yarışmacılar karşılarında duran mutfağa 60 saniye boyunca mutfakta bulunan 100 parça ürünü kırmaya veya devirmeye çalışacaklar.

Yarışmanın başından sonuna kadar çiftlerin büyük mücadele verdiği, kadınların masada eşlerini çekiştirdiği, erkeklerin ise kavanozda hayretler içinde onları izlediği “Yaparsın Aşkım”, yine yüksek oranda heyecan ve eğlence içeren 198. bölümüyle ekrana gelmeye hazırlanıyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.