Yaparsın Aşkım...BABALAR GÜNÜ KUTLAMASI!

Yaparsın Aşkım...BABALAR GÜNÜ KUTLAMASI!

Prodüksiyonunu Pervasız Yapım’ın üstlendiği “Yaparsın Aşkım”, 15 Haziran Cumartesi saat 20.00’de FOX’ta. Çocuklar yarışmacı babalarına yılın babası ödülünü takdim ederken, Ayrık’a ise el emeği göz nuru yağlı boya zebra tablosu hediye edildi.

Sunuculuğunu İlker Ayrık’ın üstlendiği ekranların sevilen yarışma programı “Yaparsın Aşkım“ Babalar Günü özel bölümü ile ekrana geliyor. Birbirinden renkli çiftlerin katıldığı yarışmada ekibin babalara özel bir sürprizi vardı.

“Yaparsın Aşkım” heyecan dolu 131. bölümüyle 15 Haziran Cumartesi saat 20.00’de yine rekabete ve eğlenceye sahne olacak. Yarışmacılar, büyük ödül olan arabayı kazanmak için kıyasıya rekabete girecekler.

“Eş Taşıma” adlı birinci oyunda erkek yarışmacılar eşlerini kucaklarında en uzun süre taşımak için rekabet edecek.

Berlingo Kale” adlı ikinci oyunda ise erkek yarışmacılar iki dakika içerisinde arabaya çektiği şutları gol yapmaya çalışacak.

Sulu Domino” adlı son oyunda ise kadın yarışmacılar 150 saniye içerisinde en fazla bardağı dizip, kusursuz bir domino oynamak için yarışacak.

Yarışmanın başından sonuna kadar çiftlerin büyük mücadele verdiği, kadınların masada eşlerini çekiştirdiği, erkeklerin ise kavanozda hayretler içinde onları izlediği “Yaparsın Aşkım”, yine yüksek oranda heyecan ve eğlence içeren 131. bölümüyle ekrana gelmeye hazırlanıyor!

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.