Yaparsın Aşkım... 'BALONA KAFA ATMA'

Yaparsın Aşkım... 'BALONA KAFA ATMA'

“Yaparsın Aşkım” heyecan dolu 214. bölümüyle 30 Temmuz Perşembe saat 20.00’de yine rekabete ve eğlenceye sahne olacak. Yarışmacılar, büyük ödül olan arabayı kazanmak için kıyasıya rekabete girecekler.

“Delikli Frizbi,” adlı birinci oyunda kadın yarışmacılar, 90 saniye boyunca tabakları masanın üzerinden sektirerek karşılarında bulunan delikten geçirmeye çalışacaklar. Sepette en fazla tabağı biriktiren çift, oyunun kazananı olacak.

“Balona Kafa Atma” adlı ikinci oyunda erkek yarışmacılar yerden 1 metre yükseklikteki tabla üstünde eşlerinin tuttuğu balonu kafa atarak patlatmaya çalışacaklar.

“Çivili Kale” adlı üçüncü oyunda erkek yarışmacılar çiviyle dolu kaleye penaltı atışı yaparak topları çiviye isabet ettirmeyi deneyecekler.

Sulu Domino” adlı final oyununda ise kadın yarışmacılar bardakları domino şeklinde dizecek ve küçük bardakları büyük bardakların içerisine koymak için uğraş verecekler.

Yarışmanın başından sonuna kadar çiftlerin büyük mücadele verdiği, kadınların masada eşlerini çekiştirdiği, erkeklerin ise kavanozda hayretler içinde onları izlediği “Yaparsın Aşkım”, yine yüksek oranda heyecan ve eğlence içeren 214. bölümüyle ekrana gelmeye hazırlanıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.