Yaparsın Aşkım... BAYRAM HEDİYESİ 'ARABA'

Yaparsın Aşkım... BAYRAM HEDİYESİ 'ARABA'

Prodüksiyonunu Pervasız Yapım’ın üstlendiği “Yaparsın Aşkım”, 20 Ağustos Pazartesi ve 22 Ağustos Çarşamba akşamı saat 20.00’de FOX’ta.

Yarışmacılar, büyük ödül olan arabayı kazanmak için kıyasıya rekabete girecek. “Bayram Sofrası” adlı oyunda 6 dakikada en çok kilo alan çift oyunun galibi olacak.

“Çıkar Topu” adlı oyunda eşler konveyör üzerindeki kavanozu düşürmeden 10 adet pinpon topunu bardaklardan en kısa sürede çıkarmaya çalışacak.

“Dalarım Bilirsin” adlı üçüncü oyunda ise eşler kafalarını suyun içinde en çok sürede tutmaya çalışacak.

HER OYUN BİR TEKER, SON OYUN İKİ TEKER, DÖRT TEKER BİR ARABA EDER!

Yaparsın Aşkım”da 1. ve 2. oyunu kazanan çiftler puan yerine, arabanın bir tekerine sahip oluyor. 3. oyunu kazanan çift ise, 2 tekere hak kazanıyor.

En çok tekeri toplayan iki çift, final oyununda yarışıyor, arabaya bir adım daha yaklaşıyor!

Yarışmanın başından sonuna kadar çiftlerin büyük mücadele verdiği, kadınların masada eşlerini çekiştirdiği, erkeklerin ise kavanozda hayretler içinde onları izlediği “Yaparsın Aşkım”, yine yüksek oranda heyecan ve eğlence içeren bir bölümle ekrana gelmeye hazırlanıyor!

“Yaparsın Aşkım” yarışması, 54. bölümüyle 20 Ağustos Pazartesi akşamı saat 20.00’de yine heyecan ve eğlenceye sahne olacak.

Yarışmacılar, büyük ödül olan arabayı kazanmak için kıyasıya rekabete girecek. “Öpersin Aşkım” adlı oyunda lastikli iple duvardan sabitlenen erkek yarışmacılar, arabanın penceresinden sarkan teyze ya da amcaların elini iki dakika içerisinde en çok sayıda öpen yarışmacı olmak için yarışacak.

“Taşırsın Aşkım” adlı oyunda eşler 14 lastiği bir noktadan başka bir noktaya en kısa zamanda taşıyıp final atışı yapmak için kıyasıya rekabet edecek.

“Apartman Topuk” adlı üçüncü oyun ise “Kasa kasa dizer, rakiplerimi üzerim” diyen kadınların eğlenceli oyunu.

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.