Yaparsın Aşkım... 'İNDİR KALDIR'

Yaparsın Aşkım... 'İNDİR KALDIR'

“Yaparsın Aşkım” heyecan dolu 199. bölümüyle 21 Şubat Cuma saat 20.00’de yine rekabete ve eğlenceye sahne olacak. Yarışmacılar, büyük ödül olan arabayı kazanmak için kıyasıya rekabete girecekler.

“Patlayan Balon” adlı birinci oyunda yarışmacı çiftler borulara bağlı olan balonları şişirip patlatacaklar ve patlattıkları an, arkada duran eşleri öne geçerek onlar da balonları şişirip patlatmaya çalışacaklar.

Balonu ilk patlatan bir tekerin sahibi olacak. İndir Kaldır” adlı ikinci oyunda erkek yarışmacılar 20 kg ağırlığındaki barı ayaktayken eşinin iddia ettiği miktarda kaldırmayı deneyecekler.

“Centilmen Koca” adlı üçüncü oyunda erkek yarışmacılar gözleri kapalı bir şekilde, eşlerinin tarifiyle 12 farklı noktada oturan hanımefendiye içecekleri bırakmak için uğraş verecekler.

Kızdırma Beni” adlı final oyununda ise yarışmacılar düzenekteki asılı tahtaları tekme ve yumrukla kırarak parkuru tamamlamaya çalışacaklar.

Yarışmanın başından sonuna kadar çiftlerin büyük mücadele verdiği, kadınların masada eşlerini çekiştirdiği, erkeklerin ise kavanozda hayretler içinde onları izlediği “Yaparsın Aşkım”, yine yüksek oranda heyecan ve eğlence içeren 199. bölümüyle ekrana gelmeye hazırlanıyor!

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.