Yaparsın Aşkım... 'SIRTIMDA TAŞIRIM'

Yaparsın Aşkım... 'SIRTIMDA TAŞIRIM'

Prodüksiyonunu Pervasız Yapım’ın üstlendiği “Yaparsın Aşkım”, 11 Ocak Cumartesi saat 20.00’de FOX’ta.

“Yaparsın Aşkım” heyecan dolu 190. bölümüyle 11 Ocak Cumartesi saat 20.00’de yine rekabete ve eğlenceye sahne olacak. Yarışmacılar, büyük ödül olan arabayı kazanmak için kıyasıya rekabete girecekler.

“El Arabası” adlı birinci oyunda erkek yarışmacılar şınav pozisyonunda dururken, kadın yarışmacılar da eşlerinin ayak bileklerinden tutacaklar ve en uzun süre bu şekilde durabilen çift oyunu kazanacak.

“Zıplayarak Balon Patlatma” adlı ikinci oyunda yarışmacılar, havada asılı balonları trambolin üstünde zıplayarak kafalarıyla patlatmaya çalışacaklar.

Sırtımda Taşırım” adlı üçüncü oyunda kadın yarışmacılar eşlerinin sırtlarına çıkacaklar ve erkek yarışmacılar da eşleri sırtlarındayken parkurda turu tamamlamak için mücadele verecekler.

Kadınlar Kütük Taşıma” adlı final oyununda ise kadın yarışmacılar 10 kilo ağırlığındaki kütüğü, baş hizasından aşağıya indirmeden, ellerinin üzerinde taşıyacaklar.

Yarışmanın başından sonuna kadar çiftlerin büyük mücadele verdiği, kadınların masada eşlerini çekiştirdiği, erkeklerin ise kavanozda hayretler içinde onları izlediği “Yaparsın Aşkım”, yine yüksek oranda heyecan ve eğlence içeren 190. bölümüyle ekrana gelmeye hazırlanıyor!

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.