Yaparsın Aşkım... 'SIRTIMDA TAŞIRIM'

Yaparsın Aşkım... 'SIRTIMDA TAŞIRIM'

“Yaparsın Aşkım” heyecan dolu 215. bölümüyle 4 Ağustos Salı saat 20.00’de yine rekabete ve eğlenceye sahne olacak. Yarışmacılar, büyük ödül olan arabayı kazanmak için kıyasıya rekabete girecekler.

“Piramit” adlı birinci oyunda yarışmacılar masanın üzerinde duran kumbaradan piramitleri devirmeye çalışacaklar ve ardından devirdikleri kumbaraları aynı şekilde tekrar dizecekler.

“Romantik Koca” adlı ikinci oyunda erkek yarışmacılar, gözleri kapalı bir şekilde engelleri aşarak eşlerine meyve yedirmeye çalışacaklar.

Sırtımda Taşırım” adlı üçüncü oyunda kadın yarışmacılar eşlerinin sırtlarına çıkacaklar ve erkek yarışmacılar da eşleri sırtlarındayken parkurda turu tamamlamak için mücadele verecekler.

Oynak Kadeh” adlı final oyununda ise kadın yarışmacılar 5 metre mesafeden, sepette bulunan hentbol toplarını fırlatarak, karşılarındaki askılardaki kadehleri vurup kırmaya çalışacaklar.

Yarışmanın başından sonuna kadar çiftlerin büyük mücadele verdiği, kadınların masada eşlerini çekiştirdiği, erkeklerin ise kavanozda hayretler içinde onları izlediği “Yaparsın Aşkım”, yine yüksek oranda heyecan ve eğlence içeren 215. bölümüyle ekrana gelmeye hazırlanıyor!

Prodüksiyonunu Pervasız Yapım’ın üstlendiği “Yaparsın Aşkım”, 4 Ağustos Salı saat 20.00’de FOX’ta.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.