Yaparsın Aşkım... YILBAŞI ÇEKİMLERİNDE GERGİNLİK!

Yaparsın Aşkım... YILBAŞI ÇEKİMLERİNDE GERGİNLİK!

Söylemezsem Olmaz muhabiri Uğur Kotan ile Fox TV'de yayınlanan 'Yaparsın Aşkım' programının yılbaşı özel bölümünün çekiminde karşılaşan Kurt, kendisine soru sormak isteyen muhabire çok sert çıktı.

Ece Erken ve Bircan Bali'nin sunuculuğunu yaptığı 'Söylemezsem Olmaz' programının önceki gün ekrana gelen bölümünde Okan Kurt'un "Almanya'da bir kadından sürekli para istediğini ve Demet Akalın'la evliliğinin mantık evliliği" olduğu, hatta Kurt'un Akalın'ı aldattığı iması ekrana taşınmıştı.

Okan Kurt, kendisiyle röportaj yapmak isteyen muhabirin soruları üzerine nereden geldiği sordu ve Beyaz TV'nin muhabiri olduğunu öğrenince, önce kibarca konuşmak istemediğini söyledi.
 
Muhabirin yanına gelmesiyle sinirlenen Okan Kurt, "Benimle konuşurken delikanlı gibi konuş." diyerek sert çıktı.

Kaynak:İnternethaber.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.