Yaparsın Aşkım...YILBAŞI ÖZEL!

Yaparsın Aşkım...YILBAŞI ÖZEL!

“Yaparsın Aşkım” heyecan dolu Yılbaşı Özel bölümüyle 31 Aralık Salı saat 20.00’de yine rekabete ve eğlenceye sahne olacak.

Yarışmacılar, bu defa toplamda verilecek 3 araba ödülü için kıyasıya rekabete girecekler.

İlk turun “Romantik Koca” adlı birinci oyununda erkek yarışmacılar, gözleri kapalı bir şekilde engelleri aşarak eşlerine meyve yedirmeye çalışacaklar.

Bu turun “Para Yağmuru” adlı final oyununda ise 2 finalist çift havadan yağan paraları toplamak için uğraşacaklar ve en çok sayıda parayı toplayan çift 3 set kazandığında arabaya sahip olacak.

İkinci turun “Dağıtırım Huleyn” adlı birinci oyununda kadın yarışmacılar mutfakta bulunan ürünleri kırmaya veya devirmeye çalışacaklar. Mutfakta bulunan en fazla ürünü kıran veya deviren 2 çift final oynayacak.

Bu turun “Zayıf Halka” adlı final oyununda ise ellerinde bulunan halkaları, önlerinde bulunan kürek saplarına sırasıyla isabet ettiren çift, 2 set kazandığında bir diğer arabayı kazanacak.

Son turun “Topuk Tıkırtısı” adlı birinci oyununda yarışmacılar ayaklarında topuklu ayakkabıyla, farklı engelleri aşarak parkuru tamamlamamak için uğraşacaklar.

Son turun “5’İ 1 Yerde” adlı final oyununda ise yarışmacılar önlerinde duran masalarda kendi takımlarına ait 7 adet şişeyi devirmeye çalışacaklar ve 2 set kazanan çift arabaya sahip olacak.

Yarışmanın başından sonuna kadar çiftlerin büyük mücadele verdiği, kadınların masada eşlerini çekiştirdiği, erkeklerin ise kavanozda hayretler içinde onları izlediği “Yaparsın Aşkım”, yine yüksek oranda heyecan ve eğlence içeren Yılbaşı Özel bölümüyle ekrana gelmeye hazırlanıyor!

Prodüksiyonunu Pervasız Yapım’ın üstlendiği “Yaparsın Aşkım”, 31 Aralık Salı saat 20.00’de FOX’ta.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.