Yaparsın Aşkım...“ZIPLAYARAK BALON PATLATMA”

Yaparsın Aşkım...“ZIPLAYARAK BALON PATLATMA”

“Yaparsın Aşkım” heyecan dolu 137. bölümüyle 3 Temmuz Çarşamba saat 20.00’de yine rekabete ve eğlenceye sahne olacak. Yarışmacılar, büyük ödül olan arabayı kazanmak için kıyasıya rekabete girecekler.

Delikli Frizbi” adlı birinci oyunda erkek yarışmacılar 90 saniye boyunca ellerine aldıkları tabakları masanın üzerinden kaydırarak masanın sonunda bulunan duvarın deliğinden içeriye atmaya çalışacaklar.

Zıplayarak Balon Patlatma” adlı ikinci oyunda ise eşler, trambolin üzerinde zıplayarak 10 balonu en kısa sürede patlatmaya çalışacaklar.

Acı Biber” adlı oyunda kadın yarışmacılar 60 saniye içerisinde eşlerinin iddia ettiği miktarda acı biberi yemeye çalışırken, “Çapraz Basket” adlı final oyununda yarışmacılar basket potasında bulunan büyük fileye 3 adet kendi takım rengindeki topları denk getirmeye çalışacaklar.

Yarışmanın başından sonuna kadar çiftlerin büyük mücadele verdiği, kadınların masada eşlerini çekiştirdiği, erkeklerin ise kavanozda hayretler içinde onları izlediği “Yaparsın Aşkım”, yine yüksek oranda heyecan ve eğlence içeren 137. bölümüyle ekrana gelmeye hazırlanıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.