`Yapışık Kardeşler`... KAHKAHA DOLU FİLM, MİLYONLAR KULÜBÜNE GİRDİ !..

`Yapışık Kardeşler`... KAHKAHA DOLU FİLM, MİLYONLAR KULÜBÜNE GİRDİ !..

Yönetmenliğini İlker Ayrık`ın yaptığı "Yapışık Kardeşler",vizyona girdiği günden itibaren salonları doldurarak 1 milyonun üzerinde seyircisiyle milyonu geçen filmler arasında yer aldı.

İlker Ayrık'ın yönetmenliğini yaptığı ve Hakan Bulut'la birlikte başrolünü oynadığı Yapışık Kardeşler, bu senenin sinemadaki en büyük sürprizlerinden birini gerçekleştirdi.

Film, vizyona girdiği günden itibaren büyük beğeni topladı ve salonları doldurdu. 1 milyonun üzerinde seyircisiyle de milyonu geçen filmler arasında yer aldı.

Büyük gişe yapan diğer birçok filmden daha az kopyayla vizyona girmesine rağmen milyonlar kulübüne adını yazdıran film, 5. Haftasında 1 milyonun üzerinde izlendi. Böylece şimdiye kadar en çok izlenen Türk filmleri arasında ilk yüze girmeyi de başardı.

Hala vizyonda olan Yapışık Kardeşler, Türk filmleri arasında daha şimdiden en çok izlenen 77. film.

Bu büyük başarının ardından İlker Ayrık, bütün izleyicilerine teşekkür ederek, 'İnsanların birlikte gülmesi, kahkahalar atması çok önemli bir şey. Ben senaryoyu okuduğumda çok gülmüştüm. Defalarca seyirciyle birlikte izledim. Onların da filmi izlerken bu kadar güldüğünü görmek benim için en büyük ödüldür. İki kat komedi iki kat kahkaha demiştik, bu sözümüzü tuttuğumuz için de ayrıca mutluyum' şeklinde konuştu.

YAPIŞIK KARDEŞLER 2 YOLDA...

Aynı zamanda 2. filmin de müjdesini veren İlker Ayrık, 'Yapışık Kardeşler 2'nin çok daha komik bir film olacağının ve insanları çok daha fazla güldüreceğinin garantisini de şimdiden veriyorum' dedi.

YAPIŞIK KARDEŞLER DAHA ŞİMDİDEN EN ÇOK İZLENEN 77. TÜRK FİLMİ...

Ekranların sevilen yüzü ve başarılı oyuncu İlker Ayrık'ın ilk kez yönetmen koltuğuna oturduğu, senaryosunu M.Serdar Fırat ve Serhat Sarı'nın yazdığı, dev oyuncu kadrosuyla da dikkat çeken komedi filmi 'Yapışık Kardeşler'de, yaşadıkları köyde mutlu bir hayat süren yapışık kardeşler Halim'le Selim'in komedi ve aksiyon dolu maceraları anlatılıyor.

Köyde hayırlı kısmetlerini bulamayan yapışık kardeşlerin hayatları İstanbul'a gelmeleriyle birlikte tamamen değişiyor. Mutlu bir aile kurmak isterken akla gelmedik maceraların içine sürükleniyorlar. Bu eğlenceli ve keyifli filmde İlker Ayrık?ın yapışık kardeşini, başarılı oyuncu Hakan Bulut, hayatlarını değiştiren Vahşi Cazibe karakterini ise Ivana Sert canlandırıyor.

YAPIŞIK KARDEŞLER AZERBAYCAN?DA...

Türkiye dışında Almanya, Belçika, Fransa, Hollanda ve Avusturya'da da vizyona giren ve büyük beğeni toplayan Yapışık Kardeşler şimdi de Azerbaycan'da.

Filmin vizyona girmesi nedeniyle Bakü'ye giden İlker Ayrık ve Hakan Bulut büyük ilgi gördü.

Bakü Nizami Kino Kültür Merkezinde galası yapılan film Azeriler tarafından da büyük beğeniyle karşılandı. Film öncesi imza dağıtan İlker Ayrık ve Hakan Bulut izdihamdan dolayı zor anlar yaşadılar.

Filmden sonra Azerbaycan basınıyla da bir araya gelen İlker Ayrık, bu kadar yoğun bir ilgi beklemediklerini ve çok mutlu olduklarını söyledi. İlker Ayrık 'Açıkçası burada filmin ilgi çekip çekmeyeceği konusunda tereddütlerim vardı.

Sonuçta bu bir komedi filmi... Buradaki esprinin orada karşılığı ne kadar olacak çok kestiremiyordum. Ama filmi izlerken peş peşe kahkahaları duyunca, tamam bu iş oldu dedim. Büyük ilgi gösteren bütün Bakü?lülere çok teşekkür ediyorum' şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.