Yaren Leylek... EKİP VİZYON ÖNCESİ BASININ KARŞISINDA!..

Yaren Leylek... EKİP VİZYON ÖNCESİ BASININ KARŞISINDA!..

Sev Yapım’ın yapımcılığında Yaren Leylek ve Adem Yılmaz’ın yıllardır süren dostluğunun beyazperdeye taşındığı sıcacık bir aile filmi olan ‘Yaren Leylek’ 26 Ocak’ta sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Vizyon için geri sayım devam ederken yapılan afiş çekiminde bir araya gelen oyuncular basının sorularını yanıtladılar.

Senaryosunu Arzu Yurtseven’in yazdığı, yönetmenliğini Onur Uzun’un üstlendiği, Buğra Gülsoy, Seçkin Özdemir, Hande Doğandemir, Azra Aksu, Emir Ali Doğrul, Atahan Çatalbaş, Meral Çetinkaya, Tarık Papuçcuoğlu, Murat Kılıç, Cenk Gürpınar, Işınsu Zırh ve Ayfer Tokatlı gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı ‘Yaren Leylek’ filminin vizyon hazırlıkları devam ediyor. 

26 Ocak 2024’te beyazperdede ilk kez seyirciyle buluşacak film için yapılan afiş çekiminde bir araya gelen oyuncular vizyon heyecanlarını basın mensuplarıyla paylaştılar.

Çekimleri Bursa’nın Karacabey ilçesinde geçtiğimiz yaz gerçekten filmin ekibi aylar sonra ilk kez bir araya gelirken afiş çekiminde özlem giderdiler.  

yarenleklek-genel.jpg

Annesi hamile olan ve henüz bir kardeşi olma fikrine hazır olmayan Adem’in, annesi Arzu ve babası Hakan’la birlikte, bir süreliğine babaannesinin evine gelip Leylek Yaren’le tanışmasıyla başlayan filmin sımsıcak hikayesi çocuklar ve yetişkinleri derinden etkileyecek.

Dostluk ve duygu dolu hikayesiyle her yaştan sinemasevere dünyasını açmaya hazırlanan ‘Yaren Leylek’ filmi 26 Ocak’ta vizyonda…

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.