Yargı... CEYLİN BABASININ KATİLİNE ADIM ADIM YAKLAŞIYOR!

Yargı... CEYLİN BABASININ KATİLİNE ADIM ADIM YAKLAŞIYOR!

Ay Yapım imzalı, yönetmenliğini Ali Bilgin'in yaptığı, senaryosunu Sema Ergenekon'un kaleme aldığı Yargı, 10 Nisan Pazar akşamı saat 20.00'de 28. bölümüyle kanal D'de..

Kanal D’nin her pazar akşamı izleyicileri ekranlarına kilitleyen Ay Yapım imzalı dizisi Yargı’nın 28. bölümünden heyecan dolu bir tanıtım daha yayınlandı.

Yaşadığı kaybın etkilerini üstünden atamayan Ceylin, Yekta’nın onu cinayet mahalline götürmesiyle gerçeklere adım adım yaklaşıyor.

Ilgaz’ın çaresizliği Metin’e duyulan öfkeyi gittikçe arttırırken Metin’in bıraktığı mektupla birlikte ortalık karışıyor.

Sezonun en çok konuşulan dizisi Yargı’nın yeni bölüm tanıtımında izleyenler Ilgaz’ın babası Metin’e duyduğu öfkeye tanık olacak.

Tanıtımda Çınar’ın elinde bavuluyla evi terk edişiyle birlikte Metin’in mektup bırakıp ortadan kaybolduğu görülürken, Ilgaz’ın öğrendiği gerçek karşısındaki çaresizliği ve utancı izleyenlerin içini burkuyor.

Her şeyi bilen Yekta’nın Ceylin’i olay yerine götürdüğü anlar izleyenlerin nefesini tutmasına sebep oluyor.

Tanıtımda fonda Gül’ün sesinden duyulan, “Gerçek sevginin önüne geçemez ne zaman ne de mekan…” sözüyle birlikte seyircinin kafasındaki “Ceylin ile Ilgaz’ın arası nasıl olacak?” sorusu Yargı’nın yeni bölümünde yanıt bulacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.