YAŞAM BOYU SAĞLIK İÇİN MEMORIAL WELLNESS AÇILDI!

YAŞAM BOYU SAĞLIK İÇİN MEMORIAL WELLNESS AÇILDI!

Memorial Wellness`ın açılışı, 14 Kasım 2014 Cuma günü Zorlu Center`da düzenlenen özel bir davetle gerçekleştirildi.

Türkiye'de ilklerin öncüsü Memorial Sağlık Grubu, önemli bir ilke daha imza atıyor. Memorial, ülkemizde yalnızca 'Spa' sözcüğü ile özdeşleşen wellness kavramına yepyeni bir anlayış getiriyor.

Sağlık, güzellik, estetik ve kaliteli yaşam için ihtiyaç duyulan, bilimsel çerçevede hazırlanmış tüm hizmetleri bir arada sunan Memorial Wellness, kendini yeniden keşfetmek isteyenlere sağlıklı ve güzel bir yaşamın kapılarını açıyor.

Memorial, 'Wellness' kavramını bilimsel bir bakış açısıyla; Sağlıklı Yaşam Danışmanlığı, Holisitik Yaşam Sanatı Danışmanlığı, Beslenme Danışmanlığı, Medikal Fitness, Manuel Tıp ve Kozmetik Dermatoloji uygulamalarında uzman kadrosu, teknolojik alt yapısı, tıbbi donanımı ve kişiye özel koruyucu hekimlik uygulamaları ile birlikte sunuyor.

Memorial Wellness'ın açılışı, 14 Kasım 2014 Cuma günü Zorlu Center'da düzenlenen özel bir davetle gerçekleştirildi. Wellness'in açılış kokteyli; iş, sanat ve cemiyet hayatından pek çok ünlü ismi bir araya getirdi.

Sağlık ve güzelliğin bilimle buluşmasına tanık olun

Memorial Sağlık Grubu CEO'su Uğur Genç, bedensel ve ruhsal yönden sağlıklı olmanın, güzel ve bakımlı görünmenin sağlıklı yaşamın ayrılmaz parçaları olduğunu belirterek, 'Memorial Sağlık Grubu olarak sağlıklı yaşama verdiğimiz önemi yeni bir merkez ile taçlandırıyoruz.

Aslında 2006-2007 yıllarında temelleri atılan bu proje ile yeni bir marka yarattık ve 'Memorial Wellness' ile sağlığınız için bir adım daha attık. Sağlığınız, güzelliğiniz ve kendinizi özel hissetmeniz için her detayın düşünüldüğü Memorial Wellness'ta, bilimsel ve tıbbi bir çerçevede, beden ve ruh sağlığına dair yeni 'bütünsel tıp' uygulamalarını keşfedeceksiniz' dedi.

Kişiye özel wellness uygulamaları

Memorial Wellness'ın sağlıklı kalmak, kendini enerjik ve mutlu hissetmek isteyenlerin en önemli adreslerinden bir haline geleceğini ifade eden Uğur Genç, 'İdeal kilosunu korumak isteyen, spor yapamayan, sık sık hastalanan, sigara ve alkol kullanan, sağlıksız beslenen ve stresli bir iş yaşamı olan bireyler, wellness kavramının önemini çok iyi bilmektedir.

Memorial Wellness olarak en önemli farkımız, sağlıklı bir yaşam için bu kadar kapsamlı hizmeti bilimsel bir platformda sunabilmemizdir. Memorial Wellness, konuklarını sahiplenen, onları kucaklayan ve onlara ses vermeye çalışan bir merkez olacak' şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.