Yasemin - İdo Tatlıses... İKİZ BEBEKLERİ İÇİN MAVİ KONSETLİ PARTİ!

Yasemin - İdo Tatlıses... İKİZ BEBEKLERİ İÇİN MAVİ KONSETLİ PARTİ!

İdo Tatlıses ile mutlu bir evlilik sürdüren ve ikiz bebeklerini kucağına alarak ilk kez anne olmak için gün sayan Yasemin Şefkatli, baby shower partisi düzenledi.

İbrahim Tatlıses ve Derya Tuna'nın oğlu İdo Tatlıses ile 2021 yılında nikâh masasına oturan Yasemin Şefkatli, şimdilerde ikiz bebek heyecanı yaşıyor.

7 aylık hamile olan Şefkatli, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, "Doktorum, doğumun ocak ayında olacağın söyledi. Doğum Türkiye’de olacak. Hazırlıklarımız tam hazır değil ama eksikleri tamamlıyoruz" demişti.

BABALARININ İSİMLERİNİ VERECEKLER

Normal veya sezaryen doğuma doktorun karar vereceğini belirten 31 yaşındaki Şevkatli, üç ay sonra dünyaya gelecek erkek çocuklarına kendi babalarının adını koyacaklarını açıklamış;

İkizlerden biri İdo Tatlıses'in babası İbrahim Tatlıses'in, diğeri ise Yasemin Şefkatli'nin babası Sinan Şefkatli'nin adını taşıyacağını söylemişti.

Yasemin Şefkatliden baby shower partisi Maviler içinde poz verdi

BABY SHOWER PARTİSİ DÜZENLEDİ

563 bin takipçisi bulunan sosyal medya hesabından hamilelik süreciyle ilgili sık sık açıklamalar yapan ünlü isim, son olarak baby shower partisi organize etti.

Yasemin Şefkatliden baby shower partisi Maviler içinde poz verdi

Mavilerle bezeli bir parti düzenleyen Şefkatli, baby shower'da çekilen kareleri takipçileriyle de paylaşarak; parti için kendisine yardım eden herkese tek tek teşekkür etti.

Yasemin Şefkatliden baby shower partisi Maviler içinde poz verdi

Şefkatli'nin kısa sürede 60 bine yakın beğeni alan gönderisine; "Sağlıkla al kucağın", "Mutlulukla gelsinler" ve "Nasıl da güzel olmuşsun" gibi yüzlerce yorum yapıldı.

Kaynak:milliyet.com.tr

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.