YATAK ODANIZI ISITMAK  İSTER MİSİNİZ?!...

YATAK ODANIZI ISITMAK İSTER MİSİNİZ?!...

Sarılmak, öpüşmek de dahil her şey için kullandığınız odanızı, evinizin odak noktası yapmak için birkaç öneri..

Sarılmak, öpüşmek de dahil her şey için kullandığınız odanızı, evinizin odak noktası yapmak için birkaç öneri..

Yatak odanıza biraz drama ekleyin. Drama derken tabii ki kavga edin demiyoruz. Duvarlara biraz canlı renklerde boya, birkaç ayna ile seksi bir yatak örtüsü ve perdeler odayı bambaşka bir havaya sokacaktır. Yerde yumuşak bir halı ve şık bir gece lambası ile kendinizi lüks bir otelde hissedeceksiniz.

Yatak odasındaki televizyonu kaldırın. Odadaki televizyonu çok sık açmayacağınıza kendi kendinize söz verseniz de o televizyon siz her yatağa girdiğinizde mutlaka açılıp seyredilecektir. Televizyonun yeri oturma odasıdır. Çok istediğinizde televizyonu geçici olarak odaya getirin ve daha sonra tekrar geri götürün.

Canlı renk ve desenler seçin. Nevresim takımlarınızı, yastık ve yatak örtünüzü canlı renk ve desenlerden seçin. Yerdeki halıyı da yumuşak ve tüylü tercih ederseniz her yere bastığınızda ayaklarınızdaki his hoşunuza gidecektir.

Özel geceler için özel nevresim takımı. Özel bir nevresim takımına zaman zaman herkesin ihtiyacı vardır. Zengin görünen yumuşak ya da parlak bir takıma ara sıra çıkarıp yattığınızda yataktan çıkmak istemeyeceksiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.