YAVRUVATAN`DA CİHAN ÜNAL - NÜKHET DURU DÜETİ!

YAVRUVATAN`DA CİHAN ÜNAL - NÜKHET DURU DÜETİ!

Uzun zamandır Kıbrıs`ta sahneye çıkmayan Nükhet Duru, adeta şov yaptı.

Mehmet Ali Erbil; 'Nükhet Duru beni pusette gezdirirdi', Nükhet Duru; 'Mehmet Ali filmde babamı oynamıştı'

Hafta sonu yıllar sonra Kıbrıs'ta sahne alan Nükhet Duru adeta şov yaptı. Önce Mehmet Ali Erbil ile sahneden atıştılar. Ardından da Hande Yener ve Cihan Ünal ile düet yaptı. Nükhet Duru 'müzik dünyasının dört yapraklı yoncası Nükhet, Sezen, Ajda, Nilüfer'dir' dedi...

Uzun zamandır Kıbrıs'ta sahneye çıkmayan Nükhet Duru, Kıbrıs hasretini sağlam bozdu. Girne Rocks Hotel'de iki gece sahne çalışması yapan sanatçı adeta Kıbrıs'ta şov yaptı.

İlk gecesini izlemeye gelen Hande Yener 'i sahneye alan sanatçı birlikte düet yaptılar. Sahnede coşkulu bir şekilde şarkı söyleyen ikili bol bol alkış aldılar.

Cihan Ünal sahnede...

Ertesi gün ise yine tiyatro dünyasının önemli ismi Cihan Ünal, Nükhet Duru'yu izlemeye geldi. Konserin sonuna doğru şiir okumak için sahneye gelen Cihan Ünal bir anda kendisini 'İspanyol Meyhanesi' adlı şarkıya düet yaparken buldu.

Nükhet Duru ile adeta kırk yıllık sahne arkadaşı gibi şarkı söyleyen Cihan Ünal herkesi şaşırttı. Bir grup arkadaşı ile birlikte Kargalar Kafeste adlı müzik grubuna katılan Cihan Ünal 'Ben müzikallerde çok şarkı söyledim, ama ilk kez bu şekilde sahneye çıkıp şarkı söyledim benim için bir ilk' dedi.

Müzik dünyasının dört yapraklı yoncası kim?

Nükhet Duru sahnede pop dünyasının ünlü isimlerinin şarkılarından oluşan repertuarını seslendirirken 'Sinemanın dört yapraklı yoncası varsa müzik dünyasının dört yapraklı yoncası ise ben, Sezen Aksu, Ajda Pekkan ve Nilüfer'dir' dedi.

Mehmet Ali Erbil'le yaş tartışması...

Nükhet Duru'dan önce sahne alan Mehmet Ali Erbil sahnede 'Nükhet Duru benim bebek arabamı sürerdi' dedi ve adeta sahneye bomba koydu.

Kuliste bu sözleri duyan Nükhet Duru da sahneye çıkar çıkmaz Mehmet Ali Erbil'i sordu ve 'Mehmet Ali filmde benim babamı oynamıştı' diyerek cevap verdi...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.