Yavuz Bingöl...HAYATININ FİLMİNİ YAPIYOR!

Yavuz Bingöl...HAYATININ FİLMİNİ YAPIYOR!

Geçtiğimiz günlerde kalbine stent takılan Yavuz Bingöl sahneden sağlık durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Muhteşem sesi ve türküleriyle herkesi kendine hayran bırakan Yavuz Bingöl Les Ambassadeurs Hotel’de sevenleriyle buluştu.

Geçtiğimiz günlerde kalbine stent takılan sanatçı sağlık durumuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu:

İki ana damara ve iki yan damara olmak üzere dört adet stent takıldı, ileride olabilecek bir daralmaya ya da bir sıkıntıya karşı önceden önlem alınmış oldu.

Sağlıktan öte bir şey yok. Normal kontrole gitmiştim. Efor da ve diğer tetkiklerde bir şey çıkmamıştı. BT anjiyoda durum anlaşıldı.

O yüzden Bt anjiyo yani sanal anjiyoyu herkese öneririm. Doktordan izin alarak konsere geldik. Doktorum kendimi yormadan normal hayatıma dönmemi istedi.

Yavuz Bingöl kurduğu polis korosuyla ilgili duygularını şöyle ifade etti: Polis koromuzu kuralı bir yıl oldu ve bu zamana kadar da 8-10 tane konser yaptık.

YENİ ALBÜMÜNÜN GELİRİNİ ŞEHİT AİLELERİNE BAĞIŞLIYOR

Şu anda da polis haftasındayız polis teşkilatımızın 174. Yılını kutluyorum. Onlar için geliri şehit ailelerine bağışlanacak bir albüm yaptık.

Çanakkale türküsüne Çanakkale’de bir klip çektik o da birkaç gün içerisinde yayına girecek. Benim için çok keyifli oldu.

Ülkemizin şartları elverirse Birkaç ilde polis koromuzla konser yapmak istiyoruz.

Temmuz sonunda bir dizi projesinde başlayacak olan sanatçı film ve dizi projeleri hakkında şunları söyledi “Yazılan iki film var.

İkisi de benim yazdığım filmler. Bunlardan biri benim hayatım olacak çocukluğumda yaşadıklarımla ilgili, diğeri de komedi tarzında bir orkestra hikayesi.

Onları şu anda hazırlıyoruz. Önümüzdeki sene hayata geçirmeye çalışacağız. Oynayacak kişinin bana benzemesinin ve oyunculuğunun iyi olmasını istiyorum.

Birde saz çalması gerekiyor.”

Yoğun iş hayatıyla ilgili de “ Ben çalışmadan duramıyorum, 12 yaşımdan beri çalışıyorum. Yazları bile çalışırdım akranlarım tatile giderken ben her türlü işi yapardım.

12 yaşından beri çalıştığım için de köşede duramıyorum, güzel şeyler, iyi şeyler yapmaya çalışıyorum.” Dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.