Yelda Başaran... ZAYIFLAMA GARANTİLİ KİTAP YAZDI!

Yelda Başaran... ZAYIFLAMA GARANTİLİ KİTAP YAZDI!

Ekranların sempatik sunucusu Uzman Psikolog ve Yeme Bozuklukları Danışmanı Yelda Başaran ,The Doctor Steak House’ta yapılan davette ilk kitabını tanıttı.

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Fakültesi’nde Tez konusu olan yeme bozuklukları ve depresyon arasında ki ilişkiyi incelerken Türkiye’yi il il gezerek yaptığı araştırmalardan yola çıkan Başaran ,Oturduğunuz Yerde Zayıflamak İster misiniz ?adını taşıyan kitabıyla gündemde.

İlk kitabını Artemis Yayınları etiketiyle çıkaran Yelda Başaran’ın heyecanı gözlerden kaçmazken Başaran iddialı çizgisini kitabında da sürdürerek zayıflamanın garantisini veriyor.

Vücudu Güzelleştiren Zihindir’’ diyerek fiziksel egzersiz den önce zihinsel egzersizin önemine vurgu yapan Yelda Başaran kitabında bir psikolojik terapi yöntemi olan ‘’Boş sandalye tekniği‘’ile kişinin nasıl kendi kendisinin psikoterapisti olabileceğini anlatıp, beslenme konusunda ‘’Terazi diyeti’’ismini verdiği beslenme önerileriyle zayıflama yolculuğuna çıkmak isteyenlere bu yolculuklarında rehberlik ediyor.

Sanat camiasının 7/24 Gönüllü terapisti olan Yelda Başaran‘ı davette şu ana kadar çalıştığı spor ve sağlık camiasından Ozan Orhon, Şahsenem, Evrim Akın, Ahmet Selçuk ilkan ,Ege, Zeynep Dizdar, Faruk K, Türkiye güzeli Sevil Uyar, Prof.Dr.Yavuz Dizdar, Uzman Psikolog Alanur Özalp ve Dünya Guiness Rekortmeni Namık Ekin ,yalnız bırakmadı.

Tüm misafirleri ve basın mensuplarını mezura ve motivasyon reçetesiyle karşılayan Başaran her konuğunun kilo durumunun analizini yaptı.

Bu kitapla bugün benim doğduğum gündür diyen Yelda Başaran ,Ben bu yola gönüllü çıktım.’’dedi.

Kitabında klasik yöntemlere yer vermeyen Başaran .lansman da da farkını ortaya koydu.

Tanıtım pastasını uyguladığı ve danışanlarından tam not aldığı boş sandalye tekniğinden esinlenerek ‘’sandalye şeklinde ‘’hazırlatan Yelda Başaran Şeker yerine et ve sağlıklı gıdalardan oluşan pastasıyla da şaşırttı.

sanatcilarla-etten-kemikten-ozel-hazirlatilan-kutlama-pastasi-001.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.