Yengeç... YEPYENİ BİR GENÇLİK FİLMİ !..

Yengeç... YEPYENİ BİR GENÇLİK FİLMİ !..

Yengeç; yılın beklenen doğum günü partisine gitmeye hazırlanan 4 gencin 24 saat içerisinde yaşadığı eğlence dolu maceraları beyaz perdeye taşıyor.

Lise son sınıf öğrencisi Deniz, Birsu, Katre, Savaş ve Ferman’ın 24 saatte başlarından geçen maceralarını konu alan romantik komedi türündeki “Yengeç’’ filminin çekimleri başladı.

Şehnaz lisesi öğrencilerinin son kez bir araya geleceği Egemen’in doğum günü, yılın en büyük ve en önemli partisidir. Bu özel gece için hazırlanan ve bunu olabildiğince şatafatlı bir şekilde kutlamak isteyen gençlerin partiye gitme sürecinde beklenmedik olaylar gelişir.

Film, gençlerin sevdiği ve yakından takip ettiği son dönemin öne çıkan yıldız oyuncularını bir araya getirdi.

Senaryosunu ve yönetmenliğini Enes Ateş’in üstlendiği, çekimleri İstanbul’da devam eden filmde Fırat Altunmeşe, Almila Ada, Nil Keser, Ömer Faruk Çavuş, Sezer Sarıçay, Uğur Kurul ve Erdinç Gülener’in yanı sıra sürpriz konuk oyuncular da rol alıyor.

Hareketli sahnelerle gençliğin enerjisini beyaz perdeye taşıyan filmin yapımcılığını üstlenen Sadi Canpolat, büyük prodüksiyonu, geniş oyuncu kadrosu ve eğlenceli hikayesiyle filmin sürprizlerle birlikte yakın zamanda vizyona gireceğini ve özellikle gençlerin büyük ilgi göstermesini beklediklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.