Yeni Gelin... BOZOK KONAĞI’NDA GÜRÜLTÜ YASAK!

Yeni Gelin... BOZOK KONAĞI’NDA GÜRÜLTÜ YASAK!

"Yeni Gelin" 62. bölümü ile 17 Kasım Cumartesi günü saat 20.00'de Show TV’de...

Yeni Gelin’in 62. bölümünde;

 Ayşe ve Möhteber cebren ve hile ile konağa dönmüş, Bozoklar eski “sıradan” günlerine geri dönmüştür. Ama artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

Çünkü konakta yedi aylık hamile bir yeni gelin ve onun yeni kuralları geçerlidir. Bella, herkese kök söktürmeye yemin etmiştir.

O yumuşak huylu, yufka yürekli Bella gitmiş, yerine kuralcı, despot ve dediğim dedik bir Bella gelmiştir. Tüm konak halkını muma çevirir.

Bozok Konağı’nın adeta taşıyıcı kolonu olan kavga, şiddet ve gürültü yasaktır. Kavga eden, saniyesinde karşısında Bella’yı bulur.

Gürültü yapan, Bella’nın hışmına uğramayı göze almalıdır. Bu, konağın horozu olsa bile. Bella, hamileliğinin son iki ayını konağa zehretmeye adeta yemin etmiş gibidir.

Herkes, Bella’yı memnun etmeye çalışmaktadır. Hamilelik haberiyle hayatı değişen sadece Bozoklar değildir.

Baranların hayatı da tamamen değişmiştir. Ama onların hayatı iki kere değişmiştir. Bella, sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı doğum mottosuyla Bozok Konağı’nı adeta iştimaya tabi tutar.

Aile bireylerine sırasıyla görevler ve sorumluluklar verir. Ama bunu “biraz” fazla abartır.

Aileye verdiği son görevle birlikte herkes ne yapacağını şaşırır. Bütün konak, yumurta peşine düşmüş, hayatlarını birer yumurtaya vakfetmişlerdir.

Asıl sürpriz yumurtadan kimsenin haberi yoktur. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.