Yeni Yıl... KİM NEREDE SAHNE ALDI, NE DİLEDİ?

Yeni Yıl... KİM NEREDE SAHNE ALDI, NE DİLEDİ?

2020 yılının ilk gecelerinde birçok sanatçı ülkemizde ve Kıbrıs'ta sahne alarak sevenleriyle birlikte yeni yıla girdi. 2020'den sağlık ve mutluluk dileyen sanatçılar yeni yıldan umutlu olduklarını dile getirdiler.

İşte 2020 yılına sahnede giren ünlülerimiz;

TRANSPARAN CESUR ASLI

Başarılı solist Aslı Hünel, yılbaşı gecesi Aqua Florya Meos Balık’ta, sahneye çıktı.

Yaklaşık 3,5 saat sahnede kalan Hünel, özel repertuarı ile kendini izlemeye gelenlere unutulmaz bir yılbaşı eğlencesi sundu.

aslihunel_yilbasi.jpg

Yılbaşı sahnesi için  ünlü modacı Tolga Cam’a  Mavi ve Beyaz olmak üzere 2 özel  elbise hazırlattı.

aslihunel_yilbasi_mavi.jpg

Mavi  transparan elbisesiyle büyülenen cesur bir görüntü ortaya koyan Hünel’i eşi Savaş Yurtsever ve abisi Saruhan Hünel’de izleyenler arkasındaydı.

Sahne öncesi muhabirlerin sorularını da yanıtlayan Hünel, "Tüm dünyanın yeni yılını kutlarım. Herkes için hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Yılbaşı geceleri bayramlarımızın yerini tutmaz tabiki ama bizde adettendir ailemize hanemize bereket olsun diye bugün nar patlatacağız." Dedi.

"Bu sene benim için çok koşuşturmalı geçen bir yıl oldu.  Yeni albümüm çıktı ve çok güzel tepkiler aldım. 2020 yılından tek dileğim sağlık ve huzur." Diye konuştu.

suzankardes_yilbasi.jpg

SUZAN KARDEŞ İKİ YERDE SAHNE ALDI…

Suzan Kardeş, yeni yıl kutlamaları kapsamında tek gecede her iki yakada sahne alarak İstanbullu hayranlarına eğlence dolu bir gece yaşattı.

İlk olarak Anadolu Yakası’nda yer alan Elite World Asia Hotel’de performans sergileyen Suzan Kardeş, sahne enerjisi ve başarılı orkestrasıyla eşsiz bir geceye imza attı.

Konserin hemen ardından Avrupa Yakası’na geçip yeni yıl kutlamalarına hız kesmeden devam eden Suzan Kardeş, Hurry Inn Hotel’de verdiği muhteşem konser ile de hayranlarından büyük alkış aldı.

gokhan-tepe-_-yilbasi.jpg

ANTALYA YENİ YILA GÖKHAN TEPE İLE GİRDİ!

Port Nature Luxury Resort Hotel'de sahne alan sanatçı, etkileyici sahne performansı ile tüm şarkılarını dinleyiciler eşliğinde seslendirdi.

Gökhan Tepe, 2019 yılının kendisi için unutulmaz güzellikte olduğunu ve ilk çocuğu Denizhan'ın doğduğu günün en mutlu günü olduğunu sözlerine ekleyerek, kendisini dinlemeye gelen sevenlerine yeni yılda güzel dilekler diledi.

 

IŞIN KARACA'DAN PLAYBACK ELEŞTİRİSİ

Işın Karaca, yeni yılda Calista Luxury Resort Belek Antalya'da  sahne aldı. Yaklaşık 3 bin kişinin katıldığı gecede Işın Karaca, sevilen şarkıları seslendirdi.

isinkaraca_yibasi.jpg

Işın Karaca cep telefonundan canlı ve görüntülü görüştüğü kızına da 'Merhaba' diyerek, konserine devam etti.

2 saatlik konserinde izleyenlere sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir yıl dileyen Işın Karaca, "Ben sürekli canlı konser veriyorum.

Yeni yetme bazı şarkıcılar playback yapıyor. Bense sizlerin karşısında canlı canlı sahnedeyim ve söylüyorum" dedi.  

BURAY’DA 2020’Yİ ANTALYA’DA KARŞILADI!

Buray 2020’yi Jolly Joker’de Antalyalılarla birlikte karşıladı.

 

buray_yilbasi.jpg

 2020’nin sosyal sorumluluklarla insanlara ışık tutma yılı olacağını söyleyen Buray;

"Türkiye’ye, dünyaya, gezegene iyiyi, doğruyu güzeli anlatmak için bütün enerjimi kullanacağım" dedi.

mehmet_erdem_yilbasi.jpg

MEHMET ERDEM YILBAŞI GECESİ KALAMIŞ’TA SAHNE ALDI!

Sevilen sanatçı Mehmet Erdem, muhteşem sahne performansı ile yılbaşı gecesi Wyndham Grand Kalamış’ta hayranlarıyla buluştu.

Mehmet Erdem ‘Bir Elmanın Yarısı’ şarkısı ile yeni yıla girerken “Sevdiklerinizle beraber sağlıklı, huzurlu yıllarınız olsun.

Yeni yılınız kutlu olsun.” dileklerinde bulundu ve “Yeni albümümüzle 2020’de sizlerleyiz” diyerek yeni albümünü müjdeledi.

su-soley_yilbasi2.jpg

YENİ SENEYE SU SOLEY İLE MERHABA DEDİLER!

Türk alternatif müziğin sevilen isimlerinden Su Soley, İstanbul Anadolu yakasının en önemli mekanlarından Brasserie Noir Suadiye'de yılbaşını sevenleriyle kutladı.

Üretken ve başarı dolu bir seneyi geride bıraktığını dile getiren sanatçı, yeni yıla herkes için güzel dilekler dileyerek şarkılarıyla girdi.


Gece boyu Su Soley’in güçlü performansı ve enerji dolu sahnesi ile doyasıya eğlenen izleyiciler, sanatçıyı adeta sahneden indirmedi.

Dinleyicilerden gelen yoğun istek üzerine yılbaşı programını 1 saat daha uzatan Su Soley, mekanı dolduran kalabalığa yılbaşı coşkusu yaşattı.

eceseckin_yilbasi_1.jpg

ECE SEÇKİN 2020'YE ÇEŞME'DE GİRDİ!

Pop müziğin iddialı isimlerinden Ece Seçkin, dinamik sahnesi, dans şovları ve sürprizleriyle 2020 yılına Çeşme'de sahnede girdi.

Reges, a Luxury Collection Resort&Spa'da Çeşmeli sevenleriyle buluşan Ece Seçkin,  geceye özel hazırladığı repertuvarı ve kendine hayran bırakan dans şovları ile yeni yıla enerji dolu girdi.

tugba_ozerk_yilbasi.jpg

ANTALYADA ÖZERK FIRTINASI!

Sahnelerin sevilen sanatçısı Tuğba Özerk yılbaşı gecesi Antalya Selectun Luxury  Hotel’de sahneye çıktı.

Tuğba Özerk 2019’un son günlerinde Hergele isimli sıngelının başarısı ile kapatmaktan mutlu olduğunu dile getirdi.

Yabancı misafirlerin ağırlıkta olduğu yılbaşı gecesinde repertuarında değişikliğe giderek İngilizce şarkılara ağırlık verdi.

Sahnede 2 saat kalarak türk ve yabancı misafirlerine keyifli dakikalar geçirten Özerk 2020’den beklentilerini ise herkes için mutlu ve sağlıklı bir yıl olmasını temenni ederek kendisi için ise başarılarla dolu  bir yılın kendisi beklediğini dile getirdi.

selami-sahin_yilbasi3.jpg

SELAMİ ŞAHİN’DEN KIBRIS’TA YENİ YIL KUTLAMASI!

Geçmişten bugüne iz bırakan şarkılarını salonu tıklım tıklım dolduran hayranlarıyla birlikte seslendiren Selami Şahin, Sana Merhaba Dedim şarkısında davul şov ekibinin gerçekleştirdiği muhteşem performans ile 2020 yılına sahnede alkışlarla girdi.

Selami Şahin’i izlemeye gelenler arasında; eşi Didem Şahin, Erol Kaynar, Varol Kaynar gibi isimlerin yanı sıra spor ve cemiyet hayatından bir çok kişi vardı.

bulent_serttas_yilbasi.jpg

BÜLENT SERTTAŞ YENİ YIL GECESİ NG AFYON’DA SAHNE ALDI!

Yılbaşına özel programlarıyla her yıl misafirlerin keyif dolu vakit geçirmesini sağlayan NG Afyon, Bülent Serttaş’ın sevilen şarkılarıyla yeni yıla girdi.

Misafirler NG Afyon’un büyülü atmosferinde ve leziz yeni yıl menüsü ile 2020’ye hoş geldin dedi.

tarkan_yilbasi.jpg

YILBAŞI GECESİNDE MEGASTAR TARKAN RÜZGARI!

Elexus Hotel’in yılbaşı gecesinde ise Megastar Tarkan sahne aldı. Ünlü sanatçı, Kıbrıs Elexus Hotel’de yeni yıla sevenleri ile beraber “merhaba” dedi.

Bu özel gece için dünyanın dört bir yanından gelen yerli ve yabancı sevenlerine şarkıları eşliğinde yeni yıl coşkusunu da doyasıya yaşattı.

Eski ve yeni şarkılarından oluşan repertuarından Yolla, Ölürüm Sana, Dudu, Şıkıdım, Kuzu Kuzu ve Öp gibi şarkılarını seslendiren sanatçıya sevenleri hep bir ağızdan eşlik etti.

Yeni yılın ilk dakikalarında bu özel gece için hazırladığı sahne performansıyla sevenlerinin karşısına çıkan Tarkan, yeni yıl için “Her anın kıymetini bilmek, dolu dolu yaşamak ve güzel anılar biriktirmek lazım.

Yeni yılınızı kutluyorum, sağlık, barış, aşk ve sevgi diliyorum. Her zaman iyi olun. Mutlu yıllar!” mesajı verdi.

YENİ YILA ÜZÜM YİYEREK GİRDİ

Kalamış Paysage’da sahne alan Sanatçıbir yılbaşı geleneğini yerine getirip, yeni yılı sahnede üzüm yiyerek karşıladı.

Her ay için bir üzüm tanesi yiyen Arıca; “2020 bambaşka güzellikte bir yıl olsun. Sevgi, saygı, barış diliyorum” dedi.

sonerarica_yilbasi_uzum.jpg

Yeni yılın ilk şarkısı Soner Arıca’dan

Soner Arıca, söz ve müziği kendisine ait olan “Bambaşka” isimli yeni single’ını ve video klibini yılbaşı gecesi saatler 00.00’ı gösterdiğinde müzikseverlerle buluşturdu.

Soner Arıca, sahnesinde de yeni yılın ilk şarkısı olarak yeni şarkısı “Bambaşka” yı okudu.

Ünlü Dj Suat Ateşdağlı, yeni yılı Bodrum Meydanı’nda karşıladı.

suatatesdagli_bodrum.jpg

Ateşdağlı, çaldığı şarkılarla meydanı dolduran 5 bin kişiye unutamayacakları bir yılbaşı gecesi yaşattı.

ŞİMAL VE ACADEMY ORKESTRASI YENİ YILI COŞKU İLE KUTLADI

2020 yılı yurdun dört bir yanında coşkuyla kutlandı .Kutlamalarda birbirinden renkli görüntüler oluştururken Şimal ve Academy Orkestrası 'da 2020'YE Adana Yeşilçam 'da Çoşkuyla girdiler.

simal_orkestra.jpg

 Nostalji rüzgârına kapılıp anılarımızı hatırlayacağımız “Karışık Kaset” Listesi yapıp, doldurttuğumuz şarkıları canlı olarak seslendiren Şimal ve Academy Orkestrası, kasetten şarkıların dinlendiği son zaman dilimi olan 80’lİ ve 90’lı yılların gönüllerde iz bırakan Pop ve Arabesk şarkılarını da mekâna dinlemeye gelen müzikseverler ile birlikte seslendirerek 2020'ye coşkuyla girdiler..

2020'YE KIRMIZILAR İÇİNDE GİRDİ

Usta sanatçı Gülden Karaböcek Yılbaşı gecesi İstanbul Bostancı'da The Green Park Hotel'de sahne aldı.

guldenkarabocek_yilbasi.jpg

'Dilek Taşı', 'Sürünüyorum', 'Kırılsın Ellerim', 'Sen Evlisin' gibi unutulmaz şarkılarını seslendiren sanatçı, programında ayrıca Yeşilçam klasiklerini seslendirdi.
Kırmızı renk bir kostüm giyen sanatçı, Noel Baba'nın fotoğraf çektirmek istemesi üzerine de bir hayli şaşırdı.  
2020'nin kadına şiddetin son bulduğu güzel bir yıl olmasını dileyen Gülden Karaböcek, önümüzde ki günlerde Gönül Yazar'la aynı sahneyi paylaşacaklarını belirterek hayranlarının ilgisine teşekkür etti.
Konser bitiminde albümlerini imzalayan sanatçı, bol bol sevenleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bir gece iki şehir iki konser

10 parmağında 10 marifet bulunan Doğukan Manço, yılbaşında 2 şehir dolaşarak yüzlerce hayranına unutulmaz bir müzik şöleni yaşattı. 

dogukanmanco_yilbasi.jpg

Drift şampiyonasının yanı sıra sesiyle ve yaptığı aranjelerle adından söz ettiren Doğukan Manço, yılbaşında Ankara’da sonra da Çorum’da konser verdi.

Ankara da Uğur okulları lise öğrencilerinin yeni yıl partisinde yer alan Manço, daha sonrasında ise soluğu Çorum’da konser vererek 2000 müzikseverle birlikte yeni yılı kutladı. 

KIRMIZI  LİNET                                                                               

Güçlü ses  Linet , yılbaşı gecesi  Kıbrıs Grand Pasha Hotel Gazino’da sahneye çıktı.

linet_yilbasi.jpg

Tolga Çam imzalı  cesur kırmızı kıyafetiyle büyüleyen dev ses 3 saat sahne performansı ile tam not aldı. 2020’den beklentisi ise 2019 benim için  bereketli ve başarılı  bir  yıl oldu.

2020 yılında ise  önce sağlık , bereket ve kendime huzurlu bir aşk diliyorum  dedi.

SÖZLERİMİN ARKASINDAYIM

 

Yılbaşında Kıbrıs Chamada Clup'te sahne alan Hande Yener, kendisini dinlemeye gelen hayranlarını coşturdu.

handeyener_kibris.jpg

 

2020'yi sahne de karşılayan Yener'i sevgilisi Misha yalnız bırakmadı. Sahne öncesi gazetecilerin soruları cevaplayan Yener,  "Yoğun bir yıl geçirdim.

 

Yeni bir aşk hayatı, benim için harika bir yıldı" diye konuştu. Pop müziği üretmiyor diyerek son dönemin en çok tartışılan polemiğine imza atan Hande Yener'in sözlerine bir çok sanatçı cevap vermişti.

 

Sözlerinin arkasında durduğunu dile getiren Yener, "Üretemiyorlar. Ben üretiyorum yapıyorum. Madem üretiyorlarsa neden üzerlerine alınıyorlar.

 

Bu yeni nesil çok alıngan" diyerek sert konuştu.

izel_yilbasi.jpg

 

Sahnede kırmızı ve siyah olmak üzere iki kostüm giyen İzel' in sahne performansına çok büyük bir ilgi vardı. Hayranlarının mekanı salon kapasitesinin üzerinde hınca hınç doldurması üzerine mekanın masa düzeni ve sahne düzeni değiştirildi. Bu muhteşem konserde sanatçı 90'lı yıllardan günümüze hit şarkılarını seslendirdi. 

Bir Hayranı Aşkına Sahnede Evlilik Teklif Etti

İzel konserinde yeni yılın ilk saniyelerin bir hayranı sahneye çıkarak mikrofonu eline aldı ve sevgilisine duygu dolu sözlerle evlilik teklif etti. İzel sahneye çıkardığı çifte "Ne özel bir an. Size bir ömür mutluluklar dilerim."dedi.

hande-unsal-(8).jpg

Hande Ünsal 20 bin TL'lik özel tasarım kıyafeti ile büyüledi
Hande Ünsal, Antalya Kemer Rox Royal Hotel de sevenleriyle yeni yılı karşıladı.
Modacı Tolga Çam imzalı 20 bin TL'lik derin dekolteli transparan mini elbisesiyle dikkatleri çeken Hande Ünsal sesi ile büyülerken şıklığı ile göz doldurdu .

nadide-sultan-afyon.jpg

Güzel sanatçı Nadide Sultan, 2020'ye Afyon May Thermal Resort & SPA Hotel 'de sevenleri ile girdi. Yılbaşı gecesi için tasarlattığı  payetleri özel iplik dokumalı olan gri elbisesi ile gözleri dolduran Nadide Sultan canlı performansı ile de büyük beğeni topladı. 

 

Ege'nin yılbaşı gecesi The Green Park Pendik Hotel & Convention Center'da verdiği konserde deyim yerindeyse izdiham yaşandı.

500 kişilik salona 900 kişi sığdıran otel yetkilileri, yaklaşık 2000 rezervasyon teklifini geri çevirmek zorunda kaldıklarını, belirtti.

 

ege_yilbasi.jpg

Biletlerin tamamının günler öncesinden tükendiği konserde, birbirinden güzel şarkılarını seslendiren Ege, sahne performansıyla büyük beğeni topladı.

Son albümü "İsyan Şarkıları"ndan bir parçayı, kliplendireceğini söyleyen sanatçı, çalışmalara başladık, dedi.

Bir yandan, İkinci kitabının imza günleri ve yoğun konser programına devam eden Ege, 2020 Ocak ayı itibarıyla 20 konserlik bir Türkiye turnesine çıkacağının da müjdesini verdi.

 

Biletlerin tamamının günler öncesinden tükendiği konserde, birbirinden güzel şarkılarını seslendiren Ege, sahne performansıyla büyük beğeni topladı.

YILBAŞI SAHNESİ İÇİN ÖZEL OLARAK TASARLANDI

handeunsal_yilbasi.jpg

Hande Ünsal 20 bin TL'lik özel tasarım kıyafeti ile büyüledi
Hande Ünsal, Antalya Kemer Rox Royal Hotel de sevenleriyle yeni yılı karşıladı.


Modacı Tolga Çam imzalı 20 bin TL'lik derin dekolteli transparan mini elbisesiyle dikkatleri çeken Hande Ünsal sesi ile büyülerken şıklığı ile göz doldurdu .

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.