`Yeşil Elma`... MAKYAJ SANATÇISINA BÜYÜK SAYGISIZLIK!

`Yeşil Elma`... MAKYAJ SANATÇISINA BÜYÜK SAYGISIZLIK!

Ekranların fenomeni haline gelen TV programı Yeşil Elman`ın 26 Ocak`ta yayınlana bölümünün konukları arasında bulunan makyaj sanatçısı Arzu Yurter, programda kendisine yapılan saygısızlık ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu...

Oyuncu Neslihan Günaydın Aka ve Selahattin Taşdöğen'in de aynı gün konuk olduğu programın sunucusu Oktay Usta'yı usta makyajıyla 20 yaş yaşlandıran Arzu Yurter'in programın tamamına konuk çağırılmış olmasına rağmen kısa bir bölüm sonrası reklam arasında yayından ekarte edilmesi, ünlü makyözü küplere bindirdi.

Sosyal sorumluluk projeleri ile de her zaman gündemde olan Arzu Yurter'in program sunucusu Oktay Usta tarafından program bitmeden teşekkür bile edilmeden programın neredeyse başlarında yayından çıkarılması, Oktay Usta'nın son derece başarılı olan makyajının ve programının önüne geçti.

Son derece iyi reyting yapan böyle bir programın sunucusu Oktay Usta'nın Arzu Yurter'e yapmış olduğu saygısızlık, programa gölge düşürdü.

Arzu Yurter, bu tavrı hakketmediğine ve programda hem basın danışmanının hem de sunucusunun bu anlamda kendisine yaptıkları bu saygısızlığa dair açıklamalarını da sosyal medyadan takipcileriyle paylaştı.

İşte Arzu Yurtsever'in kendi ağzından programda yaşadıkları ile ilgili düşünceleri...

"terbiyesiz bunlar. Çagirir kendilerine makyaji uygulatir.yayina devam eder basina malzeme olurlar. Selahattin Tasdogen'e yalakalik yapacaklar ya beni reklam arasi alip iki yasindaki cocugu nasil cekeceklerini sasirdilar. Sayemde hem reyting hemde basinda yer buldular. Bende kabahat ki basin danismani olan guvendigim dost bildigim insana guvendim gittim. Hata yapmisim meğer.

Oraya konuksunuz dediler ta Ayvaliklardan kalkip geldim. Beni reklam arasi yayindan aldılar. Basın danışmanın da gık demedi.Gunlerdir basinda adamin reklami donuyor. Cebimden masraf ettim . Sadece aman arzu en guzelini yap dedikleri için sizi mahcup etmedim. Çin lokantasindan, Dünya mutfagindan mi besleniyorum. Benim elime tencere tava mi yakismayacakti.

Utanmadan programi benim yaptigim makyajla bitirdiler. Oktay Usta'yı basina haber yaptılar. Ben ekranda olsam ne olur olmasam be olur .Yillardir emegimi somurduler. Ben yaptim millet nemalandi."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.