Yeşil Kasaba... 'YAN İSTANBUL' KALPLERE DOKUNACAK!

9 yıl önce Aydın’da Yeşil Adam (M. Selçuk Katıoğlu) ve Mor Narpın (Pınar Taşdöner) tarafından kurulan Yeşil Kasaba,

YEŞİL KASABA KİMDİR?

Yeşil Kasaba iki kişiden oluşan sanatçıların temsili ismidir.

9 yıl önce Aydın’da Yeşil Adam (M. Selçuk KATIOĞLU) ve Mor Narpın (Pınar TAŞDÖNER) tarafından kurulan Yeşil Kasaba, 58 ilde Halk Konserleri verdi ve farklı birçok projeye imza atarak müzik severlerle buluştu.

Bu projelerle kitlenin beğenisini kazandı. Yeşil Kasaba, şarkılarını (Yağmur Yağmur, Eğreti) kliplendirip, 2020 yılında sevenleriyle buluşturdu.

Sanatçılarımız projeleriyle insana ve halka seslenerek, farkındalık yaratıp bunları da kurum ve özel aktiviteler aracılığıyla destekleyip Yeşil Kasaba ismini tüm dünyaya duyurmak ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etme amacındadır.

Yeşil Kasaba 7 dilde, 7 tarzda söylediği şarkılar ile dikkatleri çekerek sanat yolculuklarında, birçok sosyal sorumluluk projesinde bulunup ‘’ Yağmur Yağmur ‘’ adlı single çalışmalarının tüm gelirini "kimsesiz , otizmli ve spastik çocuklara" armağan etti.

Bu hareketi ile ulusal basının ve halkın takdirini kazandı. Sanatçılarımız 22.10.2020 tarihinde İzmit/Kocaeli’ de Yeşil Kasaba Yapım Müzik Prodüksiyon Organizasyon Tic. Ltd. Şti.’ni kurup yeni ve genç yeteneklere yol gösterip ışık tutmak amacını benimsedi.

Aynı zamanda kompleks bir yapılanmada olan Yeşil Kasaba Şirketi, İzmit ve İstanbul bölgelerinde çok yakında çekilecek olan "Dizi/Film" projesine ve yeni single projesine start vermiştir.

Sanatçılarımız Yan İstanbul adlı single çalışması ile İstanbul’un tarihi dokusu, zengin kültürü ve toplumsal yapısını göz önünde bulundurarak; sanatsal ve kültürel anlamda ülkemizin nabzını tuttu. Yan İstanbul'u 12.08.2021 tarihinde yayınladı.

MOR NARPIN KİMDİR?

yesilkasaba-1.jpg

1 Kasım 1991 yılında Ege'de doğup büyüyen Mor Narpın, Uşak Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi Müzik Bölümü / Adnan Menderes Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Öğretmenliği Bölümü'nü okuyup; müzik hayatına başlayan ve kariyerini operet, opera, müzikal,tiyatro ve dizi oyunculuğu ile geliştirerek devam ettiren bir sanat insanıdır.

Mor Narpın’ın halihazırda Eğreti ve Yağmur Yağmur isimli iki adet single çalışması bulunmaktadır. Ayrıca sanatçının klip çekimi tamamlanmış olan Yan İstanbul isimli single çalışması da 12 Ağustos 2021 tarihinde yayınlandı.

YEŞİL ADAM KİMDİR?

yesilkasaba-2-002.jpg

4 Aralık 1980 doğumlu, dinleyenlerin ve sevenlerinin ‘’Yusuf Hayaloğlu’’ diye hitap ettiği; Söz Yazarı, Şair, Bestekar ve Yorumcu M. Selçuk KATIOĞLU doktorluğunun yanı sıra uzun yıllar ünlü sanatçılara şarkı sözü vermiş olup aynı zamanda, bir çok tiyatro oyununun senaryosunu yazıp, yönetip, oynamıştır.

Bunun yanı sıra Eğreti, Yağmur Yağmur ve Yan İstanbul başta olmak üzere birçok şarkının söz ve bestesinin altına imzasını atmıştır.

2013 yılında Mavi Düş İstasyonu isimli gerçek yaşanmışlıklarından kaleme aldığı şiir kitabını sevenleriyle buluşturmuştur.

Yeşil Adam, üç şiir kitabını da ismini gizli tutarak okurlarının beğenisine sunmuştur. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum