Yeşim Salkım... 'FATİH TERİM FONU' HAKKINDA ŞOK EDEN YASAK AŞK İDDİASI!

Yeşim Salkım... 'FATİH TERİM FONU' HAKKINDA ŞOK EDEN YASAK AŞK İDDİASI!

Futbol camiasından pek çok kişinin dolandırıldığı fon gündemi hakkında ilgi çekici açıklamalar gelmeye devam ediyor.Arda Turan'ın milyon dolarlar kaptırdığı söylenen Seçil Erzan hakkında hapis cezası kararı alınırken, Yeşim Salkım katıldığı bir röportajda bu hikayenin ardından büyük bir aşk hikayesi çıkmasını beklediğini dile getirdi.

Arda Turan, Fernando Muslera, Emre Belözoğlu ve daha pek çok futbolcunun isminin geçtiği "Fatih Terim Fonu", gündemi çalkalamaya devam ediyor.

Seçil Erzan dolandırıcılığı vakasının altında yatan sebepler ve gerçekler araştırmalarına devam ederken, bahsi geçen fona yalnızca 'elit' isimleri dahil ettiği söyleniyor.

Geçtiğimiz günlerde paraları verirken görüntüleri ortaya çıkan Erzan'ın insanları 'yüksek karlı gizli fon' adı altında kandırdığı iddia ediliyor.

Özellikle magazinde Arda Turan'ın adını gördüğümüz dolandırıcılık hikayesi altında, ünlü ismin 25 milyon dolar kadar para kaptırdığı ifade ediliyor.

İkilinin WhatsApp konuşmaları ortaya çıkmış ve Arda Turan'ın Seçil Erzan'a 'Düştüğüm hale bak dilenci oldum.' diye isyan ettiği görülmüştü. Seçil Erzan ise 'Rahat uyu kardeşim' diyerek cevap vermişti.

Burada bahsettik:

Hatta Arda Turan'ın ıslak imzalı belgesi de ortaya çıkmıştı.

Fonun arkasında yatan hikaye merak edilirken, ünlü isimler konu hakkındaki görüşlerini bildirmeye başladı.

Enver Aysever'le konuşan Yeşim Salkım, bu fonun ardından bir aşk hikayesi çıkacağını düşündüğünü ifade etti.

'Oradan çok güzel bir aşk hikayesi çıkacak. Bana sorarsan. Ben bir kadın olarak. Kimle kim arasında olduğunu, fotoğrafa iyi bakmak lazım. Fotoğrafı iyi okurlarsa...

Aşk hikayesinin içinde olan isimlerden biri Seçil Hanım. Seçil Hanım'ın haricinde de ben orada bir aşk hikayesi çıkacağına adım kadar eminim.'

Enver Aysever'in olasılıklar dahilinde durumun illegal bir aşk olup olmayacağını sorması üstüne "İllegal bir aşktan bahsediyorum. Arda'yı hiç karıştırmıyorum." diyor.

Ender Aysever ise "Arda Turan "Abla" diyor, geriye bir tek Fatih Terim kalıyor." yorumunda bulunuyor.

Aynı şekilde Cenk Eren'in de dün yaptığı bir paylaşımda, bahsi geçen fon olayının ardından bir aşk hikayesi çıkacağı düşüncesi yer alıyor.

Aynı şekilde Cenk Eren'in de dün yaptığı bir paylaşımda, bahsi geçen fon olayının ardından bir aşk hikayesi çıkacağı düşüncesi yer alıyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.