Yetenek Sizsiniz Türkiye... İŞTE 2015 ŞAMPİYONU!

Yetenek Sizsiniz Türkiye... İŞTE 2015 ŞAMPİYONU!

TV8'in sevilen yarışması Yetenek Sizsiniz Türkiye final bölümüyle ekranlara geldi.

Juri koltuğunda; Acun Ilıcalı, Özgü Namal, Murat Boz, Eser Yenenler'in oturduğu sunuculuğunu da Alp Kırşan'ın yaptığı 'Yetenek Sizsiniz' Türkiye’de final heyecanı yaşandı.

Yetenek Sizsiniz'in final bölümünde canlı yayında sms oylaması gerçekleştirildi. Sms oylamasının sonucunda yarışmayı kazanan isim Yunus Karaca oldu.

TV 8'de bir yarışma programı daha final yaptı. Yetenek Sizsiniz yarışmasında dün akşam final heyecanı yaşandı. Büyük beğeniyle izlenen programda iki performans SMS oylarıyla finale kaldı. Yarışmanın ikinci SMS oylamasında ise finalin galibi Yunus Karaca oldu. Karaca'nın performans sonrası, yarışmayla ilgili sorulara verdiği cevaplar ise geceye damga vurdu.

YUNUS KARACA KİMDİR?

Yunus Karaca 2. tur performansıyla gerek anlatış tarzı gerek verdiği doğal tepkilerle jüriyi de salonu da gülme krizine sokmuştu. Yunus Karaca o performansıyla seyirci oylamasından %92 oy aldı.  

 YUNUS KARACA ŞAMPİYON OLDU


Finalin en iyi performansı ise yarışmanın birincisi Yunus'tan geldi. Gösteri sonrası Yunus için çok kritik bir gece olduğunu ifade eden Acun Ilıcalı, üç tur geçerek finale gelmenin bu yaşta bir isim için çok önemli olduğunu söyledi. Yunus'un Acun'a verdiği cevap ise jüriyi kahkahaya boğdu. 

yunus-karaca.jpg
 

Yetenek Sizsiniz'in 14 Temmuz Salı akşamı yayınlanan bölümünde Yunus Karaca final için performansını sergiledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.