Yeter... YEKTA HESABI KESİYOR!

Yeter... YEKTA HESABI KESİYOR!

2015'in son günü ATV ekranlarında yayınlanan iddialı dizi 'Yeter' 15 Aralık Perşembe günü 39. bölümüyle ekranlarda...

39.Bölüm: 

Miray’ı cezalandırarak hayatından çıkaran Yekta, annesiz de aile olabileceklerini ispatlamaya kararlıdır. Ancak bunun için önce bozulan düzeni yeniden kurmalıdır.

Tam da bu aşamada Duru’nun okulundan bir telefon gelir. Öğrenecekleri Yekta için utanç vericidir.

Diğer yandan Kaan’ın da sınav sonuçları açıklanır. Tam da Yekta’nın istediği ve Kaan’ın gerçekten hak ettiği gibi baştan aşağıya zayıftır.

Yekta iki çocuğunu da, disipline etmek için ciddi kararlar alır. Bu artık onunla çocuklar arasında kazananı belli bir savaştır.

İçerde geçirdiği bir yılın faturası önündedir ve bu faturayı o değil; neden olanlar ödeyecektir. En başta onu tehditle hapse yollayan Atlas.

Öte yandan Zahide ondan saklanan büyük gerçeği öğrenmeye adım adım yaklaşır. Selçuk bebek gerçekten onun torunu mudur? 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.