Yıldız Tilbe... 'BENCE YER ÇEKİMİ YOK!'

Yıldız Tilbe... 'BENCE YER ÇEKİMİ YOK!'

Yıldız Tilbe, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarla herkesi şaşırttı. Yer çekimin olmadığını düşünen Tilbe, "Newton ile aynı fikirde olmak zorunda mıyım?" dedi. Şarkıcının açıklamaları sosyal medyada ti'ye alındı.

Şarkıcı Yıldız Tilbe, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Hesaplarını aktif olarak kullanan Tilbe, son paylaşımlarıyla dikkat çekti.

Tilbe yaptığı paylaşımda dünyada yer çekimi olmadığını söyledi ve tezini kanıtlamak için kendine göre 'kanıtlar' sundu.

"BENCE YER ÇEKİMİ DİYE BİR ŞEY YOK"

Twitter üzerinden paylaşımda bulunan Tilbe, "Bence yer çekimi diye bir şey yok, olsaydı hiç kimse ve hiçbir şey yeryüzünde duramazdı, yerin dibine geçerdi" dedi.

Yıldız Tilbe, "Her şey, güneş nasıl havada duruyorsa, gezegenler nasıl yerinde dönüp, duruyorsa, bizde öyle duruyoruz. Yerçekimi nasıl olsun, yer niye çeksin, çekse böyle mi olur?" ifadelerini de kullandı.

UÇAN HAYVANLARI ÖRNEK GÖSTERDİ

Tilbe, fikrini ispatlamak için uçan hayvanları da örnek verdi ve "Uçan hayvanlar yer çekiminin olmadığını ispatlamaya yeter benim için" dedi.

Tilbe, yer çekiminin değil ancak itim gücünün olduğunu iddia ederek paylaştığı tweetinde ise "Her şey birbirini gayet itiyor bence, bir çekim değil de itim gücü var. Bence yer de bizi itiyor, gök de. Farkında değiliz, yoksa yürüyemezdik. Kuşlar, uçaklar uçmazdı" ifadelerini kullandı.

"Yer çekimi imkansız, ısrar etmeyin" diyen ünlü şarkıcı "Newton'la aynı fikirde olmak zorunda mıyım?" diye de isyan etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.