Yıldız Usmanova... HOPDEDİK AYHAN'A İÇİNİ DÖKTÜ!

Yıldız Usmanova... HOPDEDİK AYHAN'A İÇİNİ DÖKTÜ!

Yeni albümü Bir Şans Ver'le Radyo Turkuvaz'da Hopdedik Ayhan Show'a misafir olan Özbek sanatçı Yıldız Usmonova; Serdar Ortaç'la yaptığı düet hakkında konuştu.

Albümün ilgi çeken şarkılarından biri olan ve şu günlerde radyolarda sıkça duyulan "Diyemem" isimli şarkı için Hopdedik Ayhan'ın sorduğu "siz mi Serdar'ı aradınız yoksa o mu bu düeti istedi" sorusuna Yıldız Usmonova "bu şarkı için üç önemli erkek sanatçıya teklifi biz götürdük. Ancak aralarında bize ilk cevap veren Serdar Ortaç oldu.Hatta şarkının demosunu sabah yolladık,akşama kalmadan Serdar Ortaç bu şarkıyı okumak istiyorum dedi. Daha sonra diğer isimlerde bana telefon ettiler ama çok geçti.Serdar Ortaç daha erken davranınca bende o'nunla okudum bu düeti."

Ayhan'ın "Serdar Ortaç'ın yorumunu nasıl buldunuz" sorusu üzerine sanatçı "Bir defa şunu söyleyeyim,Özbekistan'da iki isim var ki neredeyse Türkiye'den daha fazla seviliyorlar.Biri Tarkan diğeri Serdar Ortaç.Bu açıdan ülkemde de sevilen Serdar Ortaç'la bu düeti yapmanın mutluluğunu yaşıyorum. Serdar Bey bu şarkıyı gece saatlerinde okudu.O an çok hüzünlendiğini biliyorum.Ben Serdar Ortaç'a bu düete kattığı duygu için çok teşekkür ediyorum"?

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.