Yılmaz Erdoğan... `ÖDÜL BENİM İÇİN SÜRPRİZ OLDU!`

Yılmaz Erdoğan... `ÖDÜL BENİM İÇİN SÜRPRİZ OLDU!`

`Australian Academy of Cinema and Television Arts`ta en iyi yardımcı erkek oyuncu ödülüne layık görülen Yılmaz Erdoğan yurda döndü.

Son Umut filmindeki performansıyla Avustralya'nın Oskar'ı olarak bilenen 'Australian Academy of Cinema and Television Arts'ta en iyi yardımcı erkek oyuncu ödülüne layık görülen Yılmaz Erdoğan yurda döndü.

MİLLİ MAÇTA GOL ATMAK GİBİ BİR ŞEY

Australian Academy of Cinema and Television Arts'ta en iyi yardımcı erkek ödülüne layık görülmesinden ardından bir çok tebrik mesajı aldığını söyleyen Yılmaz Erdoğan ?Böyle bir yurt çapında sevinç oluşması benim için çok tarihi bir şey. Çok mutluyum. Bu, milli maçta gol atmak ve maç kazanmak gibi bir şey. O yüzden çok onur duydum" dedi.

Yılmaz Erdoğan, ?Öncelikle bu rolü 'tam bir becerebilelim de mahcup olmayalım' diye düşünüyorsun. Doğrusu ödül düşünemiyorsun. O yüzden ödül benim için ciddi bir sürpriz oldu. Rolün kendisi zaten sürprizdi. Ödül iyiden iyiye sürpriz oldu' dedi.

ÖDÜLÜ ALINCA EŞİNİ ARADI

?Çok onurluyum ve heyecanlıyım? diyen Erdoğan, ?Ödülü alır almaz Belçim?e masaj attım. Onlarda internetten takip ediyorlarmış. Aynı dalda yarıştığım diğer 3 adayında performansları çok iyiydi ama sağ olsunlar bana verdiler. Genel olarak çok büyük gurur yaşıyorum. Kişisel bir durumun ötesinde kutlamalarda bir yaygınlık var o beni mutlu ediyor? ifadesini kullandı.

ERDOĞAN DÜNYACA ÜNLÜ İSİMLERLE YARIŞTI

Ödülün kendisi için sürpriz olduğunu ifade eden Yılmaz Erdoğan?ın, üzerinde ?Avustralya? yazılı kıyafeti dikkatlerden kaçmadı. Erdoğan?ın ödül aldığı kategoride yarışan diğer oyuncular ise dünyaca ünlü aktörler Robert Pattinson, Patrick Brammall ve TJ Power idi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.