Yılmaz Gruda / Göktaşı... 88'LİK MUHTEŞEM PERFORMANS!..

Yılmaz Gruda / Göktaşı... 88'LİK MUHTEŞEM PERFORMANS!..

88 yaşındaki büyük aktör Yılmaz Gruda; 28 Eylül'de vizyona girecek olan "Göktaşı" isimli komedi filminde, perormansıyla genç oyunculara taş çıkartıyor.

 

8 yaşındaki büyük aktör Yılmaz Gruda; 28 Eylül'de vizyona girecek olan "Göktaşı" isimli komedi filminde, perormansıyla genç oyunculara taş çıkartıyor...

Çapkın bir dede olarak film boyunca muhteşem bir performans sergileyen Gruda, oynadığı karakterle izleyenleri kahkaya boğacak.
 
İçinde yer aldığı projelere karakter katan, oyunculuğa olan bakışıyla kendine hayran bırakan 88 yaşındaki usta aktör Yılmaz Gruda "Göktaşı" isimli komedi filmindeki performansıyla genç sanatçılara taş çıkartıyor.
Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, şair, oyun yazarı, çevirmen kimliğiyle de 70 yılı aşkın sanat yaşamında türlü başarılara imza atan Yılmaz Gruda 28 Eylül'de vizyona girecek olan Göktaşı filminde Şafak Sezer'in muhtar olduğu ihtiyar heyetinde çapkın mı çapkın bir dedeyi canlandırıyor.

Filmin her saniyesinde yaşına rağmen artan bir performans sergileyen usta aktör, oyunculuğuyla izleyenleri kendine bir kez daha hayran bırakacak.


100'ü aşkın piyes sahneye koyan, 100'ü aşkın oyunda ve 50'ye yakın dizide oynayan Yılmaz Gruda 70 yıllık sanat hayatının en son projesi olan Göktaşı filminde çapkınlığıyla muhtar Kısmet'e " Yeter" dedirten muzip bir dede olarak izleyici karşısına çıkacak.

Yılın komedisi Göktaşı filminin yapımcılığını Sinehane üstlenirken, senaryo ve yönetmen koltuğunda Caner Erzincan, baş rolünde ise usta komedyen Şafak Sezer yer alıyor.

Beyazperdenin sevilen oyuncuları Şafak Sezer, Ayhan Taş, Tuna Orhan, Bülent Çolak, Mehmet Esen, Sinan Çalışkanoğlu, Ceyhun Fersoy ve Nilay Toprak gibi isimlerin rol aldığı Göktaşı filmi için usta oyuncu şunları söylüyor:
"Yağmur duasına çıkıp, başlarına göktaşı yağan bir köyün yaşadığı hikayeyi sinema diliyle izleyiciye aktarıyoruz.

Başarılı tekniklerle çekilen Göktaşı filmi yapı olarak da bir sinema filminden beklenenin fazlasını veriyor. Karakterler çok iyi yazılmış, sürprizlerle dolu.

Ben de yaşına rağmen, bir gözü toprağa baksa da çakınlık peşinde koşturan bir dedeyi oynuyorum. Hikayesinin gerçek bir olaydan uyarlama oluşu filmin cazibesini daha da artıyor.

Tüm sinema severleri bekliyoruz, şimdiden iyi seyirler diliyorum."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.