Yılmaz Morgül... BEŞ YIL SONRA GELEN ALBÜM!

Yılmaz Morgül... BEŞ YIL SONRA GELEN ALBÜM!

Yılmaz Morgül, beş yıl aradan sonra maxi single çalışması "Yalnızlık Makamı" ile müzik dünyasına iddialı bir şekilde giriş yapıyor.

'Türkiye'de pop müziğin devrini tamamladığını, etnik çalışmalarla dünya müziğini yakalanabileceğimizi ve kendimizi bu şekilde tanıtabileceğimizi' belirten Yılmaz Morgül, Türk Sanat Müziğini yeni nesile sevdirmek amacıyla şarkılarının alt yapılarını dünya soundlarında hazırlattı.

'Yalnızlık Makamı' Yılmaz Morgül'ün sanat hayatındaki ilk maxi single çalışması olmakla birlikte müzik dünyasındaki bazı dengeleri değiştirecek. Morgül, hem sanat müziği hem etnik pop, hem de rock performanslarıyla dinleyenlerine ve yeni nesile sürprizlerle dolu bir maxi single hazırladı.

Yılın düeti 'Yalnızlık Makamı'nda Sözleri Hakkı Yalçın'a ait olan 'Aşk Yanılır' şarkısının bestecisi Niran Ünsal, kendi parçasında enfes sesiyle Yılmaz Morgül ile düet yaparak maxi single çalışmasına renk kattı.

En son Zeki Müren'den dinlediğimiz, sözleri Suat Sayın'a bestesi Nicolas Roubanis'e ait olan 'Yaralı Gönül' eserini Yılmaz Morgül'den rock performansıyla dinleyeceğiz.

Vecdi Bingöl&Sadettin Kaynak'ın unutulmaz eseri 'Çile Bülbülüm' Morgül'ün yorumu ve alt yapılarıyla yeniden taçlandı. Maxi single çalışmasına ismini veren 'Yalnızlık Makamı'nın söz ve bestesi Nida Ünsal ait.

Yılmaz Morgül'ün ilk maxi single çalışmasının müzik yönetmenliğini Yıldan Ergüzel yaptı. Şehit Asker Aileri, Şehit Polis Aileleri, Muhtaç Yaşlılar, Kimsesiz Çocuklar, Sokak-Lösemili-Şeker Hastası-Umut-Down ve Bedensel Özürlü Çocuklar gibi 150 vakıf yararına Türkiye, Azerbaycan, Almanya, Hollanda ve Fransa gibi ülkelerde 3000'den fazla yardım konseri yapan Yılmaz Morgül, müzikseverlere zevkle dinleyecekleri bir albüm hazırlamış olmanın mutluluğunu ve gururunu sizlerle paylaşıyor.

Büyük titizlikle hazırlanan 'Yalnızlık Makamı' Esen Müzik etiketiyle 17 Mart'ta tüm müzik marketlerde ve dijital kanallarda yerini alacak.

 

https://<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/LsWJ-wUKT1k" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.