Yılmaz Morgül... BEYKOZ'LU ENGELLİLERLE İFTAR BULUŞMASI!

Yılmaz Morgül... BEYKOZ'LU ENGELLİLERLE İFTAR BULUŞMASI!

Beykoz Engelliler Derneği ile Engelsiz Yaşam Vakfı’nın işbirliğiyle gerçekleştirilen iftar yemeğinde engelli bireyler ve aileleri bir araya geldiler.

Yılmaz Morgül’ün de vakıf gönüllüsü olarak destek verdiği iftarda engelli bireyler işitme testi taramasından geçirildiler. Yılmaz Morgül beyaz önlük giyerek sembolik odyolog oldu ve işitme testi yaptı.

Beykozlu engelli bireyler ile aileleri Beykoz Engelliler Derneği ve Engelsiz Yaşam Vakfı’nın ortaklaşa düzenledikleri iftar yemeğinde bir araya geldiler.

Beykoz İncirköy’deki Pasha Garden’da düzenlenen iftar yemeğinin konuk sanatçısı ise engelli dostu ve Engelsiz Yaşam Vakfı gönüllüsü Yılmaz Morgül idi.

İftarını engelli bireyler ile birlikte yapan sanatçı engellileri için bir de mini konser verdi. Şarkıları Yılmaz Morgül ile birlikte söyleyerek eğlenen engelli bireyler, Engelsiz Yaşam Vakfı’nın sosyal sorumluluk projesi kapsamında Gökduy İşitme Cihazları’nın odyologları Efekan Aydemir ve Kader Kepçelioğlu tarafından işitme testi taramasından geçirildiler.

yilmazmorgul-odyolog.jpg

Yılmaz Morgül beyaz önlük giyerek sembolik odyolog oldu ve işitme testi yaptı. Yılmaz Morgül “Aman kulaklarınızı ihmal etmeyin, işitme bozuklukları Alzheimer hastalığına kadar gidiyor” diyerek uyarıda bulundu.

İşitme testleri taraması Engelsiz Yaşam Vakfı tarafından ayrıca huzurevleri ve okullarda da devam ediyor.

Engelli bireylere ramazan kolisi dağıtıldı…

İftar sonunda engelli bireylere Engelsiz Yaşam Vakfı’nın aynı zamanda Almanya temsilcisi de olan Engelsiz Yaşam Derneği’nin bağışladığı ramazan kolileri de dağıtıldı.

yilmazmorgul-ramazankolisi.jpg

Yılmaz Morgül erzak kolilerini bizzat kendisi taşıyıp engellilere verdi. Beykoz Engelliler Derneği başkanı Hasan Polat, Engelsiz Yaşam Vakfı başkanı Atilla Kaplakarslan ile Yılmaz Morgül’e organizasyona katkılarından dolayı plaket vererek teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.