Yılmaz Morgül... ÖZEL ÇOCUKLAR İÇİN KOLLARI SIVADI!

Yılmaz Morgül... ÖZEL ÇOCUKLAR İÇİN KOLLARI SIVADI!

Yılmaz Morgül, Beykoz Engelliler Derneği ile Engelsiz Yaşam Vakfı’nın bağışları ve ortaklaşa çalışmalarıyla, Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı Beykoz Halide Edip İlkokulu içinde bulunan Özel Çocuklar Eğitim Merkezi (ÖÇEM) sınıfı ve öğrencilerini vakıf ve dernek yetkilileri ile ziyarete gitti.

Yaptığı çalışmalarla ihtiyaç sahiplerine yardım elini uzatan ünlü sanatçı Yılmaz Morgül bu kez de ilkokul çağındaki özel çocukları unutmadı.

Hayırsever sanatçı Yılmaz Morgül, Beykoz Engelliler Derneği ile Engelsiz Yaşam Vakfı’nın bağışları ve ortak çalışmalarıyla, Beykoz İncirköy’de bulunan Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı Halide Edip İlkokulu içindeki özel çocuklar sınıfının tadilatı yapılarak eğitime başlandı.

Okul içindeki bir sınıfın özel çocukların eğitimi için ayrılarak Özel Çocuklar Eğitim Merkezi haline getirilmesi için yapılan çalışmalarda özel zemin kaplaması, duvarlarının özel takviyeli kaplanması, özel sıralar temin edilmesiyle oluşturulan sınıfta çocuklar eğitimlerine başladılar.

Bu nedenle gerçekleştirilen ziyarette Yılmaz Morgül’e, Engelsiz Yaşam Vakfı Kurucu Başkanı Atilla Kaplakarslan yönetim kurulu üyeleri Şeniz Ulusoy, Arif Işık ile Beykoz Engelliler Derneği Başkanı Hasan Polat’ta katılarak çocuklara kırtasiye malzemeleri ve çeşitli hediyeler verdiler.

Çocuklarla yakından ilgilenen ünlü sanatçı “Ben de Beykozluyum.

Buradaki çocuklar bizim çocuklarımız ve ihtiyaçlarını karşılamak görevimiz.

Onların iyi ve güvenli bir eğitim almaları için çalıştık. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.

Her şey çocuklar için. Amacımız örnek olmak” dedi. Yapılan çalışmalar için teşekkür eden ve ev sahipliği yapan okul müdürü Kani Kadı ile Engelsiz Yaşam Vakfı Başkanı Atilla Kaplakarslan’da emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.