Yılmaz Ulusoy... ÜNLÜ İŞADAMINDAN 34 YILLIK BERBERİNE BÜYÜK VEFA !..

Yılmaz Ulusoy... ÜNLÜ İŞADAMINDAN 34 YILLIK BERBERİNE BÜYÜK VEFA !..

Yılmaz Ulusoy, 34 yıldır hem berberi hem de dostu olan Adem Kuaför`ü Etiler`deki yenilenen kuaför salonunun açılışında yalnız bırakmadı.

Yılmaz Ulusoy, 34 yıldır hem berberi hem de dostu olan Adem Kuaför'ü en özel gününde yalnız bırakmadı ve Etiler'deki yenilenen kuaför salonunun açılışına yakın dostu ünlü aktör Kadir İnanır'la katılarak birlikte kurdele kesti, hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Ünlü işadamı Yılmaz Ulusoy iş dünyasında yarım asırdır başarıları yanısıra şıklığıyla da özel bir yere sahip. Her daim özenli giyimiyle stil sahibi bir işadamı olarak gerek iş toplantılarında gerekse katıldığı davetlerde fark yaratan ünlü işadamı şık giyim stilini tamamlayan özenli saç stili ve sinekkaydı traşıyla da dikkat çeker. Bu özenli saçların ve sinekkaydı traşın ardında ise 34 yıllık berberi "Adem Kuaför" Adem Çınar'ın emeği var.

Ünlü işadamı iş dünyasındaki istikrarının belki de bir uzantısı olarak özel yaşamında da inandığı ve güvendiği isimleri yanından ayırmıyor. Adem Çınar dile kolay tamı tamına 34 yıldır her sabah aynı saatte Yılmaz Ulusoy'un malikanesine giderek ünlü işadamının artık bir simge haline gelen saçları ve sinekkaydı traşına imza atıyor.

Yılmaz Ulusoy'un gösterdiği vefa karşısında oldukça duygulanan Adem Kuaför, "Yılmaz Bey, çok özel bir insandır, 34 yıldır kendisine hizmet vermekten gurur ve mutluluk duyuyorum, açılışımıza katılarak ne kadar yüce gönüllü bir insan olduğunu bir kez daha gösterdi" dedi.

Yılmaz Ulusoy ise emektar berberi için "Adem eli çok hafif ve nüktedan bir sanatçıdır" diyerek ünlü kuaför için övgü dolu sözler sarfetti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.