Yılmaz Vural... 'FUTBOL İŞÇİ SINIFININ OYUNUYDU ARTIK ROLLER DEĞİŞTİ!'

Yılmaz Vural... 'FUTBOL İŞÇİ SINIFININ OYUNUYDU ARTIK ROLLER DEĞİŞTİ!'

Ünlü teknik direktör Yılmaz Vural, NTV ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan ve Ceyda Düvenci'nin sunucuğunu üstlendiği Bambaşka Sohbetler'in konuğu oldu.

Yapımcılığını BBO Yapım'ın gerçekleştirdiği programda, 6 yaşındaki oğlu Ali'nin futbol aşkı nedeniyle futbolla ilgilenen Ceyda Düvenci, program boyunca tüm merak ettiklerini de usta spor adamına danıştı. 

Yılmaz Vural, Bambaşka Sohbetler'de gündeme çıkacak açıklamalara imza attı. 

FUTBOL İŞÇİ SINIFININ OYUNUYDU ARTIK ROLLER DEĞİŞTİ

FUTBOL ZENGİNLERİN OYNADIĞI FAKİRLERİN SEYRETTİĞİ OYUN OLDU 

Yılmaz Vural'ın ilk dikkat çeken açıklaması futbolun işçi sınıfının oyunudur cümlesiyle başladı. Vural sözlerine şöyle devam etti: "İşci sınıfının oyunudur futbol.

İşçi sınıfının çocukları sınıf atlamak için, futbol kurtuluşlarıdır. Para, isim, şöhrete kavuşuyorsunuz, ülkenin en büyük insanlarından aşağı doğru sıraladığında belli bir sınıfa geliyorsunuz.

Ama artık roller değişti, varlıklı insan çocukları da teşvik ediliyor aileleri tarafından, çocukların peşlerinden koşuluyor, sporcu olsun diye uğraşılıyor. 

Artık zenginlerin oynadığı, fakirlerin seyrettiği oyun haline geldi bu. Çünkü çok büyük paralar kazanılıyor"

FUTBOLCULARIN HALLERİNE ÜZÜLMEK LAZIM

FUTBOLCULAR EŞ SEÇİMLERİNDE HATA YAPIYOR

Yılmaz Vural, futbolcular için gündemi değiştirecek açıklamalara imza attı. "Çocukların haline üzülmek lazım. Ceplerinde 5 lira yokken 5 milyon Eurosu olan adam ne yapar?" diyen Yılmaz Vural'ın futbolcular için yaptığı açıklamalar şöyle oldu:

"Cebinde 5 lira yokken 5 milyon Euro olan adam ne yapabilir? Hayallerini gerçekleştirmeye başlıyor, güzel bir kız arkadaş, Ferrari araba, 2 günde bir telefon değiştirsin, futbol böyle değerlendiriliyor maalesef.

Eş seçimlerinde hata yapıyorlar, kopukluklar başlıyor, çoğu boşanmayla bitiyor evliliklerin. Çocukların haline üzülmek lazım, bakıldığında parıl parıl bir yaşam var, altında korkunç bir yalnızlık var." 

FUTBOL YURTDIŞINDA MESLEK, TÜRKİYE'DE HALA MESLEK DEĞİL

Ünlü spor adamı "Futbol yurtdışında bir meslek ama, Türkiye'de hala bir meslek değil. Bankadan kredi çekmeye git, "teknik direktörüm" de, seni tanımıyor banka, böyle bir meslek yok çünkü Türkiye'de.

Ama yurtdışında, futbolu bıraktığında işsizlik maaşı bile alabiliyorsun, çünkü orada futbol bir meslek. Devletin "bu bir meslektir" diye onaylaması gerekiyor" dedi.  

TÜRKİYE BENİ İYİ DEĞERLENDİREMEDİ!

KIYMETİM BİLİNMEDİ

TÜRKİYE'DE BENİM GİBİ DELİKANLI VARSA GİTSİN BENİM ALDIĞIM EĞİTİMİ ALSIN

Yılmaz Vural, sadece spor ve futbol alanında değil, kendisiyle ilgili de sivri açıklamalara imza attı: "Ben Türkiye'de eğitilmedim, Avrupa'nın en önemli akademisini bitirdim, Avrupa'nın en önemli antrenörlük kurslarını bir Türk vatandaşı olarak yaptım, delikanlı varsa Türkiye'de ikinci bir kişi, 85 milyonun içinde, gitsin yapsın bütün bunları!

Bu kadar iddialı konuşuyorum ama, Türkiye beni iyi değerlendiremedi" dedi. Bu açıklamaların hemen ardından gelen Ceyda Düvenci'nin "Gerçekten kıymetinizin bilindiğini düşünüyor musunuz?" sorusuna ise "Yok!" yanıtını verdi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.