Yolanthe Cabau-.Wesley Sneijder... HOLLANDA MEDYASINI AYAĞA KALDIRDILAR !..

Yolanthe Cabau-.Wesley Sneijder... HOLLANDA MEDYASINI AYAĞA KALDIRDILAR !..

Wesley ve Yolanthe Sneijder, sahibi pedofil (sübyancı) olan Hollanda`da bulunan oteli boşaltarak örnek bir davranışa imza attılar...

Wesley ve Yolanthe Sneijder, sahibi pedofil (sübyancı) olan oteli boşalttılar.

Hollanda milli takımının Brezilya'nın Fortaleza şehrinde konaklamak için geldikleri otel, bir sübyancıya ait olduğu için, Wesley ve Jolanthe Sneijder'in gayretleri ile boşaltıldı.

2010 yılında yaşları 12 ve 16 olan iki kız çocuğuna tecavüz suçuyla yakalanıp hapse mahkum olan işadamı Antonio Gil Fernandes Bezerra'nın (Forttazela'da 'Dr. Gil' olarak tanınıyor) sahip olduğu lüks Marina Park Hotel'i, FİFA tarafından Hollanda takımı için rezerve edilmişti.

Hollanda'da küçük çocukların fahişeliğe sürüklenmesini önlemek için kurulan bir vakıfta görevli olan Yolanthe Sneijder-Cabau, bu durumun kabul edilemez olduğunu belirterek Hollanda medyasını ayağa kaldırdı.

Medya yayınları üzerine harekete geçen Hollanda Futbol Federasyonu, derhal FİFA'ya başvurarak otelin değiştirilmesini istedi.

Hollanda'nın isteğini kabul etmek mecburiyetinde kalan FİFA'nın bulduğu yeni otele taşınan Hollandalı futbolcular, ' Oh be paçayı kurtardık' gibi espriler ile yeni otellerine taşındılar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.