Yonca Lodi... "CANLI OKUMAK BU İŞİN NAMUSUDUR"!..

Yonca Lodi... "CANLI OKUMAK BU İŞİN NAMUSUDUR"!..

Yeni sezon sahne çalışmalarının startını veren başarılı sanatçı Yonca Lodi, okuma provaları için ekibiyle birlikte Cihangir'de stüdyoya girdi.

Yaklaşık üç saat süren provalar öncesinde stüdyoyu ziyaret eden basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Lodi, samimi açıklamalarıyla dikkat çekti.

''Sahnede bunca yıldır bir çok türden müzik seslendiriyorum. Sahneler dışında dijita platformlar içinde sürpriz çalışmalarımız olacak.

Bu yüzden bu sezona sağlam bir prova ile balayalım istedik.'' diyerek sözlerine başlayan güzel sanatçı, ''Sanırım dijital platformda yayınlanmak üzere bir de rap parça yapacağız.'' ifadeleriyle hayranlarına müjdeyi verdi.

Muhabirlerin ''sizde rap ve bir anlamda da akustik kayıt akımına ayak uyduracaksınız o halde'' şeklindeki sözlerine ''Aslında tam olarak öyle değil. Ben oldum olası akustik şarkılar söylerim. Biz eskiden evde yapardık provaarı.

Şimdi düşünüyorumda o provaları kayda alsak günümüz trendlerinide göz önünde bulunudurursak çok ciddi bir vme yakalardık.

Şimdi trend olan akustik kayıtlar bizim on yıl önce evdeki prova hallerimiz.'' yanıtını veren Yonca Lodi herkesi tebessüm ettirdi.

KESKİN BİR SÖYLEMEMDE BULUNAMAM AMA...

Linet tarafından ortaya atılan ''playback okuyan haram para kazanıyor'' sözlerine ''Ben öyle keskin bir söylemde bulunamam.

Herkesin kazandığı para helal olsun, herkes bir şekilde alın teri döküyor. Linetin kastettiği şeyi anlamakla beraber bu kadar keskin bir söylemden kaçınıyorum.

Elbette canlı şarkı söylemek bazı yeni arkadaşlarımızı korkutabıilir ya da yorabilir ama gel gelelim bu işin namusu canlı şarkı söylemektir.

Canlı şarkı söyleyememek proje çizemeyen elektirik mühendisi demek benim için.

O yüzden lütfen canlı performnas yapamıyorsanız lütfen bu işi yapmayın diyebiliyorum sadece.'' ifadeleriyle bambaşka bir boyut kazandıran başarılı sanatçı, çok konuşulacak bir açıklamaya imza attı.

BEST OF YONCA'YA YEŞİL IŞIK YAKIP GENÇLERİ İŞARET ETTİ...

Best of projelerine sıcak batığını ancak canlı performans yapmanın kendisini daha fazla heyecanlandırdığını dile getiren Yonca Lodi, albüm yapmanın gün geçtikçe sevimsiz bir hale geldiğini ve dijital platformların kendisi için daha cazip bir seçenek olduğunu söyleyerek ''gençlerin tercihlerini de dikkate almak çok önemli diyerek'' yeni nesli işaret etti.

''HAYATIMDA KEŞKE DEYİP, PİŞMANLIK DUYMADIM.''

Bir muhabirin ''Hayatınızda hiç keşke deyip, pişmanlık duydunuz mu?'' sorusuna tüm samimiyetiyle ''Hayatımda asla keşke deyip, pişmanlık duymadım.

Keşke kadar saçma ve manasız bir kelime yok. Beni bu noktaya oğrularım kadar yanlışlarımda getirdi.

Önemli olan yanlışlardan dersler çıkarmak.'' yanıtını veren güzel sanatçı, röportajını noktalayarak ekibiyle birikte basın mensuplarına poz vermeyi e ihmal etmedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.