Yonca Lodi... 'HAİN KLİP'!

Yonca Lodi... 'HAİN KLİP'!

Yonca Lodi, 5. Stüdyo albümü “12 Ay”ın şarkılarını kliplerle müzik severlerle buluşturmaya devam ediyor. Bu kez “Hain” için kamera karşısına geçen başarılı sanatçı, bir yandan da konserleri için Türkiye ve Avrupa’yı geziyor.

Söz ve müziği Sirel’e, düzenlemesi Murat Yeter’e ait olan “Hain”, Yonca Lodi’nin yorumuyla albümün öne çıkan şarkılarından.

Lodi-Başbuğ Ortaklığının Enerjisi “Hain”e de Yansıdı.

Albümün tüm video kliplerinde Kemal Başbuğ ile çalışan Yonca Lodi, geleneğini yine bozmadı. Başbuğ’un yönetmen koltuğuna oturduğu video klipte Yonca Lodi, giydiği 2 ayrı kostüm ve stili ile de dikkat çekiyor.

Ayrılığın ardından hayatına rahatça devam eden “Hain” bir aşığın hissettirdiklerini, unutamayan bir kadının gözünden anlatan video klipte, Yonca Lodi’ye oyuncu  Hakan Akay eşlik etti. Çekimler Midas Stüdyoları’nda, 50 kişilik bir ekiple tam günde tamamlandı.

Yonca Lodi, “Hain” üzerine yazdığı yazıyla duygularını da dile getirdi; "Hain" dir aşk...Mevsimsiz, dur duraksız, zaman zaman umutsuz ve acımasız. Kendi hainliği yetmez, hainler de yaratır. Acıtan, mutsuz eden her aşkta hain de hainlik de vardır biraz... Kışın ortasında yakıp kavuran, yaz demeden yüreği buz tutturan aşkların bir kahramanları hep hainlerdir. Dünya döndükçe hain hainliğini yapar, sevdiğini sanki hiç sevmemiş, sanki daha önce de hiç kimse tarafından sevilmemiş gibi sırtından vurur. Aşk haindir, nankördür, kıymet bilmeyenlerin en bilindik türküsüdür...”                                                                                   

TMC etiketiyle Mustafa Karahan  yapımcılığında piyasaya çıkan Yonca Lodi’nin “12 Ay” albümünün üçüncü video klibi “Hain”, Mayıs 2015’de tüm kanal ve dijital platformlarda yayında. 

 

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/EEVonMQi2tc" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.